KplusV maakt kans op titel 'beste onderneming van Arnhem'

25 juni 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vier samenwerkende ondernemersverenigingen van Arnhem, hebben in het kader van het door hen georganiseerde netwerkevenement ArnhemBedrijft, verschillende Arnhemse bedrijven genomineerd voor ‘Beste Arnhemse Onderneming van het Jaar 2019’. Die eer valt dit jaar ook te beurt aan organisatieadviesbureau KplusV.

De vier ondernemingen uit Arnhem die deel uitmaken van het collectief, zijn: Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA), Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem (SJOA), Turkse Ondernemersvereniging (TOV) en Business Club Vitesse-GelreDome. De partners zagen een meerwaarde in een nieuw evenement om het Arnhemse bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen.

Dat betekende de geboorte van ‘ArnhemBedrijft’, een netwerkevenement voor én door ondernemers. Het evenement, dat eind juni plaatsvindt, zal volgens de organisatoren een inspirerend middagprogramma kennen, met daarin onder meer de verkiezing van de Beste Arnhemse Onderneming van het Jaar.  

KplusV genomineerd

Een van de genomineerde organisaties die dit jaar in aanmerking komt voor de titel ‘Beste Arnhemse Onderneming van het Jaar 2019’, is KplusV. Het adviesbureau dat naast Arnhem ook in Amsterdam is gevestigd, richt zich in het bijzonder op economische en maatschappelijke thema’s zoals groei, innovatie, organisatie, sociaal ondernemen, circulaire economie, duurzaamheid, publiek-private samenwerkingen en leefomgeving.

KplusV maakt kans op titel 'beste onderneming van Arnhem'

Enkele thema’s die meewegen bij de nominatie en voor de prijs zijn ontwikkeling, personeel en duurzaamheid en omgeving, onderwerpen die sterk overeenkomen met de focusgebieden van KplusV. Het adviesbureau laat weten: “Daar herkennen wij ons in en daarop is bij KplusV ook volop beweging. Wij maken lokaal en nationaal impact door inclusieve arbeidsplaatsen te (helpen) creëren, overheid en bedrijfsleven te verduurzamen en innovatie en kapitaal bij elkaar te brengen met al meer dan 50 miljoen euro aan opgehaald kapitaal voor innovatieve bedrijven. Dat doen we altijd met onze roots in gedachte. Zo dragen we dit jaar bij aan de Bridge to Liberation, ter herdenking van de Slag om Arnhem, 75 jaar geleden.”

Het evenement ArnhemBedrijft! vindt plaats op donderdag 27 juni vanaf 13.00 uur in Musis, voorafgaand aan de opening van het vierdaagse culinair culturele event ArnhemProeft!, dat plaatsvindt in het Musispark. KplusV deelt de nominatie met nog drie Arnhemse bedrijven, te weten De Gastronoom, Mantel en IPKW: Save Plastics. “Verdiende nominaties”, aldus KplusV, dat zich “enorm trots” toont over hun nominatie en eenieder oproept om “een zetje in de rug geven” en op KplusV te stemmen. Het oordeel van het publiek zal in het uiteindelijke besluit van de jury worden meegewogen.