John Storm nieuwe partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners

24 juni 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Claassen, Moolenbeek & Partners heeft een nieuwe professional aangetrokken als Partner: John Storm. De ervaren ondernemer en directeur zal vanuit zijn leidende rol opdrachtgevers gaan ondersteunen op het gebied van onder meer strategie, management, bedrijfsoverdrachten en financiering.

John Storm is sinds begin 2018 actief als zelfstandig consultant, met een focus op interim management & business consultancy en houdt zich ook bezig met verandermanagement, reorganisaties en het begeleiden van startups. In de periode hiervoor heeft Storm jarenlang zijn eigen full-service evenementenbureau Outdoor Centrum Nunspeet gerund (de organisatie verzorgt onder meer groepsevenementen en teambuildingsessies). Eerder was Storm enkele jaren mede-eigenaar van een brasserie- en fietsverhuurbedrijf en tevens was hij manager binnen werving & selectiespecialist CeresRecruitment. In zijn vroege loopbaan was Storm jarenlang actief als veterinair praktijkmanager.

Na acht jaar ondernemerschap in de evenementen- en horecabranche heeft Storm nu besloten terug te keren naar zijn oude vakgebied, het (re)organiseren van bedrijven en strategisch adviseren op management- en directieniveau. “Door zijn eigen ervaring met overnames, overheden, financiers en startups begrijpt hij de positie van de ondernemer als geen ander”, zegt het adviesbureau in een persverklaring over de komst van hun nieuwe Partner.

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) geldt als een van de grotere financiële adviesbureaus in Nederland. CM&P begeleidt mkb-ondernemers onder andere bij strategieformulering en implementaties, het bepalen en het regelen van de financieringsbehoefte en bij bedrijfsoverdrachten. Anno 2019 telt het bedrijfskundig en financieel advieskantoor dertig kantoren door heel Nederland die worden bestuurd door circa zeventig partners.

John Storm nieuwe partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners

Onderlinge samenwerking

Het brede kantorennetwerk van CM&P biedt een goede basis voor onderlinge samenwerking, geeft Storm aan: “Elke partner is als zelfstandig ondernemer verbonden aan deze formule, maar ik heb hierdoor wel tientallen collega’s waar ik mee kan samenwerken. De onderlinge samenwerking zorgt voor veel expertise vanuit allerlei vakgebieden.’’

Volgens de nieuwe partner van Claassen, Moolenbeek & Partners is een gezonde bedrijfsvoering vooral gericht op groei en dat vereist flexibiliteit, structuur en overzicht. Storm over de kwaliteiten die hij meeneemt naar zijn nieuwe werkgever: “Samen met de ondernemer focus ik op bepaalde doelen, creëer ik richting en breng ik structuur in het proces. Op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Hierin ben ik kritisch, maar oplossingsgericht.”

De partner voegt toe: “Elkaar vertrouwen is de belangrijkste basis.” Het onafhankelijke advies stelt de ondernemer in staat om de juiste beslissing te nemen voor zijn of haar onderneming. Het advies richt zich op managementondersteuning, strategie, financieringen en bedrijfsoverdrachten.”

Storm hecht vooral veel waarde van de positieve feedback vanuit opdrachtgevers. Zo ontving hij recent het bericht dat het advies wat hij had uitgebracht aan een veterinaire ondernemer in zijn volledigheid wordt opgevolgd. “Het geeft me een voldaan gevoel, dat ik een toekomstbestendige bijdrage kan leveren aan het succes van zo’n mooi bedrijf in onze regio”, besluit Storm.

Onlangs versterkte CM&P zijn footprint in Zuidwest-Nederland, door de samenwerking met Roeland Verbeet en Waldy van de Walle.