Caroline de Boer gestart als consultant bij Bvolve

06 juni 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Caroline de Boer is vanaf 1 april 2019 werkzaam als consultant bij Bvolve. Ze maakt de overstap vanuit de publieke sector waar ze haar passie voor digitale verandertrajecten heeft ontdekt.

Als afgestudeerde historicus heeft Caroline gevoel voor het analyseren van menselijk gedrag, denken in structuren en het neerzetten van een goed verhaal. Na haar studie besloot ze deze vaardigheden toe te passen in het publieke domein. Zo begon ze direct na haar studie met het volgen van een traineeship bij Newpublic, een bureau met jonge adviseurs die veranderingen in gang zetten binnen het publieke domein.

Vanaf 2016 startte ze met een opdracht bij de Omgevingsdienst Flevoland, Gooi & Vechtstreek (OFGV), een uitvoeringsdienst op het gebied van milieu. Een jaar later kreeg ze een vaste rol als consultant binnen deze organisatie. Hier stond ze voor een complex verandertraject om interne en externe sturing op de uitvoering van diensten te verbeteren. Dit door inzicht te geven in behaalde resultaten in de vorm van rapportages. Hier heeft ze haar ervaring opgedaan met digitalisering door het introduceren van werken met data en structureren van informatiestromen.

Caroline de Boer - Consutlant bij Bvolve

Bij Bvolve gaat Caroline een bijdrage leveren aan de dienstverlening rondom Business Proces Management (BPM). Gevraagd naar waarom zij voor Bvolve heeft gekozen, zegt Caroline: “Bvolve heeft de ideale combinatie van kennis en mensen in huis die nodig is om duurzame veranderingen in gang te zetten.”

In haar eerste maand bij het adviesbureau uit Amersfoort heeft ze al veel mogen leren tijdens trainingen. Al gelijk werd ze opgenomen in een team van enthousiaste en leergierige collega’s. Vooral de terugkomdagen op vrijdag bij Bvolve kon ze goed benutten om haar collega’s goed te leren kennen, samen leuke activiteiten te ondernemen en veel kennis op te doen van ervaren collega’s.

Bvolve biedt haar de kans zichzelf echt te ontwikkelen. Niet alleen doordat ze gelijk ervaring kon opdoen bij twee opdrachtgevers, maar ook de vrijheid om haar eigen werk te organiseren. “Prettig is dat niet alles al vastligt, en dat er ruimte is voor nieuwe ideeën en initiatieven. Bvolve is een organisatie die zich constant ontwikkelt, waarbij de mens altijd centraal staat. Als consultant krijg je de kans impact te maken, ook binnen de eigen organisatie.”

Caroline laat verder weten zich vanaf het eerste moment thuis te voelen bij Bvolve. “De persoonlijke aandacht die ik heb gekregen is me het meest bijgebleven.”

Eerder dit jaar trok Bvolve ook Dennis Schunselaar aan ter versterking van de BPM-praktijk.