Dennis Schunselaar versterkt het team van Bvolve

08 februari 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bvolve heeft per 1 februari een nieuwe consultant toegevoegd aan het team: Dennis Schunselaar.

Dennis Schunselaar maakt de overstap vanuit de academische wereld naar het bedrijfsleven. Na een studie technische informatica aan de Technische Universiteit Eindhoven, heeft hij een promotie binnen het business proces management vakgebied gedaan aan dezelfde universiteit. Sinds 2016 was Dennis vanuit de Vrije Universiteit Amsterdam projectleider bij een onderzoeksproject samen met AFAS Software en de Universiteit van Utrecht. Binnen dit project was hij betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw product van AFAS Software waarbij voor hem de nadruk lag op een nieuwe bedrijfsmodelleertaal.

In zijn academische loopbaan heeft Dennis zich met name gericht op het ontwerpen van procesmodellen alsook het analyseren daarvan. Hij heeft gewerkt met zowel bestaande technieken als ook nieuwe technieken ontwikkeld. Over deze technieken heeft hij gesproken op verschillende podia, zoals: De klantgerichte overheid, Deloitte Enterprise Architecture Days, en de Business Process Management conferentie. Verder is er over zijn onderzoek in het Business Information Magazine gepubliceerd.

Dennis Schunselaar versterkt het team van Bvolve

Bij Bvolve gaat Schunselaar een bijdrage leveren aan de verdere uitbouw van de dienstverlening rondom business proces management (BPM).

Op de vraag waarom Schunselaar voor het adviesbureau uit Amersfoort heeft gekozen, zegt hij: “Wat mij heel erg aansprak aan Bvolve is de gedachte om écht vanuit het proces te redeneren.”

Bvolve helpt organisaties bij het waarmaken van hun strategie en veranderambities in zowel de publieke als private sector.

GerelateerdDe digitale businesstransformatie-aanpak van Bvolve uitgelicht.