Jocelyn Uiterdijk nieuwe consultant bij Voogt, Pijl & Partners

16 mei 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Voogt Pijl & Partners heeft het team versterkt met een nieuwe professional: Jocelyn Uiterdijk. De ervaren adviseur en projectmanager is onder meer afkomstig van Capgemini en Global Orange, en heeft een sterke achtergrond in Change trajecten op het snijvlak van business en IT.

Jocelyn Uiterdijk is een professional met uitgebreide ervaring in en affiniteit met innovatie, productontwikkeling, IT-projectmanagement en met de implementatie van wet- en regelgeving. Na het afronden van haar studie Culturele Antropologie aan Universiteit Leiden startte Uiterdijk haar loopbaan in diverse rollen in de financiële sector. Zo was ze werkzaam bij Europeesche Verzekeringen, verzekeraar ASR en SNS Reaal.  Jocelyn Uiterdijk, Voogt, Pijl & PartnersDe afgelopen jaren is Uiterdijk doorgegroeid naar diverse project management en consultancyrollen op het snijvlak van Business en IT. Zo ging ze medio 2015 aan de slag bij ICT dienstverlener Capgemini, waar ze werd aangesteld als Consultant Financial Services. Gedurende meer dan twee jaar werkte ze voor opdrachtgevers als ABN AMRO, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden. Het afgelopen jaar is Uiterdijk werkzaam geweest bij softwareontwikkelaar Global Orange, waar ze de rol van Analist en Projectmanager vervulde. 

Wouter Pijl van Voogt Pijl & Partners is verheugd met de komst van hun nieuwe collega en de kwaliteiten die zij meeneemt naar het adviesbureau: “Jocelyn doorgrondt data en processen, om de huidige en de gewenste situatie in kaart te brengen en concrete stappen te kunnen vaststellen. Hierbij schakelt zij snel met stakeholders en weet informatie en beslissingen doeltreffend over te brengen.”