Staan organiseert toernooi voor golfende finance executives

26 april 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Op donderdag 23 mei organiseert Staan, een interimbureau voor finance professionals, de tweede editie van het Dutch Finance Open – een golftoernooi exclusief voor executives en senior managers in finance. 

Na een “geweldige eerste editie” was het voor Staan niet meer dan logisch om het golftoernooi een vervolg te geven. Net als vorig jaar is het toernooi uitsluitend toegankelijk voor executives – professionals op C2-level (bestuurders, executive vice presidents, senior managers) – werkzaam in het finance- en risk-domein.

“We willen golfers werkzaam in de financiële top van Nederland een aansprekend toernooi aanbieden waar sportiviteit en gezelligheid in gelijke mate een hoofdrol spelen. Een mooie gelegenheid om elkaar eens in een informele setting te spreken en te leren kennen”, valt te lezen op de uitnodiging van Staan. 

Staan organiseert toernooi voor golfende finance executives

Met zo’n 400.000 ingeschreven golfers behoort golf tot een van de grootste sporten van ons land. Bijna drie kwart van alle golfrondjes (70%) wordt gespeeld in de Randstad en Noord-Brabant. Maar vanzelfsprekend heeft niet elke finance executive een goede swing in de heupen. Voor diegenen die nog weinig ervaring hebben, maar het evenement wel willen bijwonen, hebben de initiatiefnemers een oplossing bedacht: een ervaren golf pro verzorgt een golf clinic voor de onervaren golfers.

Dutch Finance Open

Het event vindt plaats op donderdag 23 mei op Golfbaan Westwoud, gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen. Het programma gaat om 14:00 van start en eindigt om 17:30, wanneer de best presterende spelers tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje zullen worden gezet. Daarna wordt afgesloten met een borrel en een diner.

Dat Staan het evenement exclusief houdt voor finance professionals is niet verrassend. Het bureau, dat kantoren betrekt in Amsterdam en Den Bosch richt zich sinds de oprichting in 2007 op financiële interimvraagstukken, en ondersteunt klanten met interim, detachering, zzp-bemiddeling en werving & selectie. Opdrachtgevers van Staan zijn – naast grote namen als KLM, Philips en AkzoNobel – ook vele (groot-)mkb organisaties en groeiende start-/scale-ups.

Bekijk onderstaande film voor een impressie van de 2018-editie van de Dutch Finance Open.

Lees ookDouwe Engelsman en Kevin Harleman treden toe als partner bij Staan.