Felix van Enst en Wilfred van Schie sluiten zich aan bij VP&P

28 maart 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Voogt Pijl & Partners (VP&P) heeft twee nieuwe consultants aan het team toegevoegd: Felix van Enst en Wilfred van Schie

Felix van Enst versterkt het adviesbureau sinds begin deze maand. Hij is afkomstig van PGGM, waar hij werkzaam was als interne adviseur. In die rol werkte hij voor opdrachtgevers op directie- en MT-niveau aan het uitwerken en implementeren van nieuwe strategische proposities, organisatie-inrichtingen, het realiseren van operationele verbeteringen en het ontwikkelen van de PGGM-manier van werken. Zo was hij betrokken bij een project gericht op de ontwikkeling van een nieuwe private market-strategie, diverse operationele verbeteringsinitiatieven en de implementatie van robotic process automation (RPA), data science en process mining.

Zijn vier jaren bij de pensioenuitvoerder was hij in eerste instantie gestart in de rol van management trainee, na te zijn afgestudeerd aan Universiteit Leiden, waar hij een master in Economische Geschiedenis behaalde. Van Enst kenmerkt zich volgens zijn nieuwe werkgever als iemand die “makkelijk schakelt met alle lagen binnen een organisatie, overzicht houdt in complexe vraagstukken en zijn enthousiasme goed kan overbrengen op anderen”.Felix van Enst en Wilfred van Schie sluiten zich aan bij VP&PWilfred van Schie is per 1 maart aan de slag gegaan bij VP&P, dat is gespecialiseerd in de financiële sector. Van Schie deed zijn werkervaring voornamelijk op binnen ING Bank, waar hij in de 10+ jaar dat hij het bedrijf diende een groot scala aan functies bekleedde. Meest recentelijk vervulde hij de rol van Consultant Operational Excellence, en daarvoor was hij business manager voor de COO van ING Nederland, Teammanager van commerciële afdelingen, senior customer journey-expert en intern management consultant.

De kersverse VP&P-consultant wordt door zijn nieuwe werkgever omschreven als “een gedreven business consultant met brede kennis van organisatieverandering en organisatie-inrichting vraagstukken.” Het bureau voegt toe: “Zijn ervaring in project- en lijnmanagement als ook in specialistische functies, zorgt dat hij snel en effectief de inhoud en ook de context van een vraagstuk kan doorgronden. Hij kan management- en werkvloerperspectief snel samenvatten en hiertussen bruggen bouwen.”

Zowel Van Enst als Van Schie zullen zich bij Voogt Pijl & Partners richten op verandertrajecten en implementaties in de financiële sector.