Sforza verkrijgt Silver Consulting Partner van Salesforce

13 maart 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Salesforce heeft Sforza, een IT-adviesbureau uit Maastricht, verheven tot het niveau van Silver Consulting Partner.

Met meer dan 200 IT-consultants en specialisten is Sforza een middelgroot ICT-bureau gespecialiseerd in systeemintegratie, customer relationship management, infrastructuur en cyberveiligheid. Het bureau richt zich vooral op klanten in de sectoren zorg, food, life sciences, biotech, technologie en sport.

Na reeds meer dan drie jaar als Salesforce Consulting Partner te hebben gefungeerd, mag het bureau zich nu een Silver Consulting Partner noemen. Salesforce, een aanbieder van systemen voor customer relationship management en sales & marketing, hanteert vijf niveaus binnen zijn consulting partnershipprogramma. Daarbij zijn de partnerniveaus gebaseerd op de hoeveelheid Salesforce-werk die een consultancypartij levert, alsmede op basis van zijn trackrecord en ‘client succes rates’.

Sforza verkrijgt Silver Consulting Partner van SalesforceSforza’s consultants helpen bij het ontwerpen van Salesforce-processen, -governance en -systemen, en met de implementatie ervan binnen de organisatie. Een voorbeeld van een klantproject waar het bureau momenteel aan werkt, is een project voor Go Bike Service, een aanbieder van fietslevering en onderhoudsdiensten. Het IT-adviesbureau ondersteunt een transitie die er op gericht is de serviceteams in het veld beter te kunnen voorzien van data en inzichten.

In een reactie op de verkregen partnershipstatus, geeft Oscar VandeBerg, Managing Partner bij Sforza, aan dat het resultaat een bevestiging is van de “Salesforce groei”, die het bedrijf de afgelopen periode heeft gerealiseerd. Vooruitkijkend zegt hij: “Samen met onze klanten, onze consultants en onze partners zullen we de ambitieuze weg vervolgen naar tevreden klanten, uitbreiding van onze kennis en groei van de organisatie.”

Naast Salesforce, werkt Sforza ook met systemen in het SAP- en Microsoft-domein. Het partner-ecosysteem van Salesforce voor consultingwerk omspant wereldwijd meer dan 100 consultancyorganisaties, waaronder partijen als Capgemini, Cognizant, Deloitte, KPMGPwC en Wipro.