Ismail Kaya en Lisa Steenstraten starten bij Vanberkel Professionals

21 november 2018 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

VanBerkel Professionals heeft twee young professionals toegevoegd aan het team: Ismail Kaya en Lisa Steenstraten. Beiden zullen het advies- en interimbureau gaan versterken als adviseur. 

Ismail Kaya rondde een post-hbo opleiding af aan de Haagse Hogeschool – waarbinnen hij is opgeleid als big data-analist. Naast zijn opleidingen heeft Kaya gedurende zijn loopbaan ruime ervaring opgedaan binnen het telecom- en ICT-domein. Zo werkte hij onder meer voor de Servicedesk (ICT) voor de Zuid-Hollandse netbeheerder in gas en elektriciteit Stedin, werkte hij in België en Nederland op de IT-afdeling van BIS Industrial Services, vervulde hij een IT-rol binnen Gemeentekantoor De Waard, werkte hij als ICT-medewerker binnen het Erasmus MC, en is hij zeven jaar actief geweest voor KAYGONservice, een bedrijf gespecialiseerd in iPhone-reparaties en -upgrades. De afgelopen ruim drie jaar was Kaya applicatiebeheerder voor ROGplus NWN.

Ismail Kaya en Lisa Steenstraten starten bij Vanberkel Professionals

Lisa Steenstraten heeft de afgelopen anderhalf jaar gewerkt als Financial Controller bij Gemeente Den Haag. Dat deed ze vanuit financiële dienstverlener Profource, een specialist in Finance en ERP en in het bijzonder Oracle-applicaties. In de periode daarvoor is ze ruim drieënhalf jaar actief geweest voor PwC, eerst als stagiair en in haar laatste rol als Tax Consultant. Steenstraten rondde voorafgaande aan haar loopbaan een bachelor in Fiscaal Recht en Economie af aan Hogeschool Rotterdam. Gedurende die periode liep ze ook stage bij de Belastingdienst.

Inmiddels hebben ismail Kaya en Lisa Steenstraten een nieuwe uitdaging gevonden bij VanBerkel Professionals, een snel groeiend interim- en adviesbureau gericht op financiële dienstverlening aan de publieke sector. In de zomer van dit jaar werd het team reeds versterkt door de komst van Jeffrey de Jong en Marc Advocaat.