Jordy van Peer en Vera van der Ven aan de slag bij Inter Actus

06 november 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Boutique adviesbureau Inter Actus heeft de afgelopen maanden twee nieuwe junior consultants toegevoegd aan de gelederen: Jordy van Peer en Vera van der Ven.

Jordy van Peer is een young professional met ruime interesse in ondernemerschap, strategisch advies en innovaties, waaronder blockchain. Van Peer, die sterke communicatieve vaardigheden meebrengt naar zijn nieuwe werkgever, behaalde een bachelor in Bedrijfseconomie aan Avans Hogeschool en volgde een premaster in Strategic Management aan Tilburg University.

Gedurende zijn studietijd deed hij reeds enige werkervaring op. Zo verleende hij binnen Robert Walters als Resource & Research consultant parttime ondersteuning aan de recruitment consultants van de Finance-divisie, en was hij het afgelopen jaar werkzaam voor wervingsspecialist VACATRUE op het snijvlak van online recruitment en marketing, accountmanagement en business development. Ook liep hij stage bij ING en was hij als voorzitter bestuurlijk actief binnen een studievereniging.

Jordy van Peer en Vera van der Ven aan de slag bij Inter Actus

De benoeming van Van Peer volgt enkele maanden na die van Vera van der Ven, die per 1 juni als Junior Consultant is gestart bij het adviesbureau. Van der Ven rondde een Bachelor in Economie en Bedrijfseconomie af in Tilburg en behaalde vervolgens ook een Master in Strategic Management. Gedurende haar Masteropleiding liep ze tien maanden stage bij Shoeby Franchise, waar ze heeft bijgedragen aan de internationale ontwikkeling van het bedrijf door middel van onderzoek naar uitbreidingsstrategieën. Ook schreef ze er haar afstudeerscriptie, gericht op het productportfolio. 

Met het oog op de kwaliteiten die Van der Ven heeft meegenomen naar Inter Actus, wijst het adviesbureau op haar vermogen om “scherpe analyses te maken” en op haar “pragmatische strategische advisering”. Verder is ze onder meer bedreven in het analyseren en benchmarken van bedrijfs- en afdelingsresultaten en het overdragen van financiële kennis.

Inter Actus werd opgericht in 1991 en is actief binnen vier segmenten: automotive, overheid, retail en logistiek. Het bureau bedient deze sectoren met adviesdiensten gecentreerd rondom onder meer de volgende expertisegebieden: business development, corporate finance, business management, corporate recovery, organisatieontwikkeling en verandermanagement. Met de komst van Jordy van Peer en Vera van der Ven telt Inter Actus nu acht professionals.