Eva Willems verruilt KPN Consulting voor branchegenoot Accenture

20 februari 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accenture heeft zich versterkt met een nieuwe adviseur: Eva Willems. Afkomstig van KPN Consulting houdt Willems zich in haar nieuwe rol als Management Consultant bezig met het thema organizational change.

Eva Willems is een professional met enkele jaren werkervaring binnen de adviesbranche. In 2012 behaalde ze haar master in Business and Management aan Plymouth University en eerder een bachelor in commerce, business & languages aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Gedurende haar opleidingen rondde ze (afstudeer)stages af bij ING (bachelor), waar ze een verbeterplan schreef voor ING’s intranet en bij Applied Tech Systems (master), voor wie ze een analyse uitvoerde ten behoeve van een marktintrede in de Chinese markt.

Na haar afstuderen besloot ze zich aan te sluiten bij KPN Consulting, de adviespraktijk van telecombedrijf KPN. Daar maakte ze deel uit van het eenjarige young professional-programma, dat bestaat uit trainingen, verschillende courses en het opdoen van praktische werkervaring. Willems groeide door in de rol van Junior Consultant. Vanuit die functie werd ze onder meer ingezet als Project Manager bij – opnieuw – ING, en als Migration Coördinator voor UMC Utrecht.

Eva Willems, Managing Consultant - accenture

Een jaar later, begin 2015, werd ze benoemd tot Business Consultant, haar meest recente rol. Daarin heeft ze zich beziggehouden op het snijvlak van user adoption, organizational change management en digital workspace & unified communication. Sinds eind vorig jaar gaf ze bovendien als Lead Consultant leiding aan de New Technology Adoption-propositie van KPN Consulting.

Willems besloot een nieuwe uitdaging aan te gaan en is inmiddels enkele maanden actief als Consultant Organization Change bij Accenture. Terugblikkend op haar tijd bij KPN Consulting, geeft ze aan: “In de afgelopen vijf jaar heb ik onwijs veel geleerd, veel klanten mogen helpen, mooie projecten gedaan en erg veel leuke mensen ontmoet. Iedereen die daar aan heeft bijgedragen, bedankt! Nu aan de slag binnen een internationale organisatie waar ik mij meer kan verdiepen in organizational change. Ik heb er heel veel zin in!”

Naast haar consultancyervaring en kennis van change management en technologie is Willems tevens in het bezit van verschillende certificaten, te weten: Change Management Practitioner Professional Scrum Master (I) Change Management Foundation, Lean Six Sigma Yellow Belt, ITIL V3 Service Transition, ITIL V3 Foundation en PRINCE2 Foundation.