Robin Postma en Jorgo Hameetman nieuwe partners bij Crowe Horwath Peak

24 januari 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Crowe Horwath Peak heeft twee nieuwe partners benoemd: Robin Postma, gevestigd in Amsterdam, en Jorgo Hameetman, die aan de slag is gegaan in het kantoor in Rotterdam.

Robin Postma heeft zich begin januari aangesloten bij Crowe Horwath Peak, een van de twee takken van Crowe Horwath in Nederland – de andere is Crowe Horwath Foederer. Postma is afkomstig van PwC, waar hij zo’n vierenhalf jaar werkte, in zijn laatste rol als Senior Manager binnen PwC’s Financial Services praktijk. Voorafgaande aan die periode deed hij bij Big Four branchegenoot KPMG ervaring op in zowel audit en assurance, en werkte hij voor uiteenlopende middelgrote en grote bedrijven, met een focus op de grotere verzekeraars.

Postma, die gespecialiseerd is in externe audit, accounting (IFRS) en interne audit, startte zijn carrière bij Boon Accountants, een lokaal Nederlands accountants- en advieskantoor gevestigd in de stad Apeldoorn, waar hij doorgroeide in de rol van Assistant Manager.

Bij Crowe Horwath Peak, dat drie kantoren in Nederland heeft, zal Postma de leiding krijgen over de Audit- en Advisorypraktijk van het kantoor in Amsterdam. In een reactie op zijn nieuwe uitdaging geeft Postma aan: "Ik heb Crowe Horwath Peak leren kennen als een organisatie met ambitieuze, open en gedreven collega’s waarbij het leveren van kwaliteit en hands-on mentaliteit hoog in het vaandel staan. Dat zijn eigenschappen die prima bij mij passen. Daarnaast is het internationaal georiënteerde Amsterdam voor ons bij uitstek een geschikte plek om verdere groei te bewerkstelligen.”

Robin Postma, Gijs Veenenbos and Jorgo Hameetman

Jorgo Hameetman is benoemd tot partner vanuit de eigen gelederen. “Sinds mijn binnenkomst bij Crowe Horwath Peak in 2015 heb ik mij enorm thuis gevoeld bij de organisatie. Ik ben dan ook heel blij met het gestelde vertrouwen vanuit de bestaande partnergroep en zal met dezelfde hoeveelheid passie en betrokkenheid blijven werken aan een mooie toekomst voor onze klanten en medewerkers.”

Hameetman werkte voor zijn tijd bij Crowe Horwath Peak bij accountancykantoor en top-10 concurrent Grant Thornton, waar hij zo’n vier jaar de rol van Senior Audit Manager vervulde, vanuit diens kantoor in Gouda. Hameetman heeft ruime ervaring in de nationale en internationale audit praktijk waarbij hij cliënten bediende, variërend van middelgrote familiebedrijven tot aan grote multinationals in diverse branches. Eerder in zijn loopbaan deed hij ervaring op bij Mazars en een lokaal Nederlands kantoor. Hameetman studeerde aan de Nyenrode Business Universiteit en is Register Accountant.

Gijs Veenenbos, Managing Partner bij Crowe Horwath Peak en sinds 1992 werkzaam bij het bedrijf, zegt over de promotie van Hameetman: “Jorgo heb ik vanaf het begin leren kennen als een zeer scherpe, enthousiaste en prettige persoonlijkheid. Klanten en medewerkers kunnen op hem bouwen. Kortom, passie zoals het bedoeld is.”

Wereldwijd heeft Crowe Horwath meer dan 33.000 werknemers in dienst, verspreid over 130+ landen. In Nederland bedient Crowe Horwath Foederer vooral de lokale Nederlandse markt, terwijl Crowe Horwath Peak adviseert en ontzorgt bij de complexe regelgeving bij internationaal ondernemen.