Voormalig KPMG partner Bart de Vries partner bij Deloitte

29 mei 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Deloitte heeft Bart de Vries aangesteld als partner. De Vries is een voormalig partner van KPMG en was de afgelopen drie jaar als CFO actief bij autobedrijf BOVAG.

Bart de Vries is een financieel professional en adviseur met meer dan vijftien jaar ervaring. Alvorens hij in 2014 als CFO werd aangesteld bij BOVAG, was hij partner bij Big Four kantoor KPMG, waar hij in totaal zo’n vijftien jaar als accountant en adviseur werkzaam was. De Vries adviseerde in die periode veel grote en middelgrote organisaties, familiebedrijven en DGA’s op het snijvlak van bedrijfsplanning, financiële beheersing en acquisities. In de periode ervoor was hij actief als financieel manager bij Pon.

In 2014 werd De Vries aangesteld als CFO binnen autobedrijf BOVAG, waar hij verantwoordelijk werd voor de financiën, de deelnemingen en het bedrijfstakpensioenfonds. De afgelopen drie jaar heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd in de verdere professionalisering van het autobedrijf. Bovendien was hij nauw betrokken bij de transitie van het BOVAG-aandeel in RDC naar Bovemij. Ook fungeerde De vries namens BOVAG als werkgeversvertegenwoordiger in het bestuur van PMT, een van de vijf grootste pensioenfondsen van ons land.
Bart de Vries - DeloitteBegin deze maand is De Vries gestart aan een nieuwe uitdaging, als Partner bij Deloitte. Eerder dit jaar had BOVAG de geplande overstap reeds bekendgemaakt. Bertho Eckhardt, algemeen voorzitter van BOVAG zei destijds daarover: “Wij zijn Bart zeer dankbaar voor al het werk dat hij heeft verzet. We betreuren zijn vertrek, maar hebben alle begrip dat hij kiest voor een nieuwe uitdaging, waarbij we hem heel veel succes wensen.”

Peter Niesink, algemeen directeur, voegde toe: “Ik heb met veel plezier samengewerkt met Bart. We hebben samen met onze collega's mooie stappen gezet om BOVAG toekomstbestendig te maken. Zijn vertrek komt iets te vroeg, maar we hebben afgesproken dat hij in zijn nieuwe rol ons nog steeds zal blijven helpen.”

In een reactie op zijn vertrek zei De Vries: “Ik kijk terug op een geweldige tijd bij BOVAG. Ik draag de branches en bijbehorende ondernemers van BOVAG een zeer warm hart toe. Dat was al zo voordat ik bij BOVAG kwam en dat zal altijd zo blijven. Nu financieel het huis geheel op orde is, en een paar mooie trajecten succesvol zijn afgerond, is het voor mij tijd mijn vleugels weer uit te slaan.”