Pascal van Mierlo versterkt zakelijke dienstverlener 4Future

07 juni 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Per 1 mei is Pascal van Mierlo als Associate in dienst getreden bij 4Future. Hij zal zich bij de zakelijke dienstverlener onder meer gaan bezighouden met training- en coaching programma’s en de dienstverlening aan individuele professionals. 

Pascal van Mierlo heeft ruim tien jaar ervaring binnen de juridische sector, met name op het gebied van marketing. Van Mierlo was in zijn meest recente rol ruim anderhalf jaar partner bij de Rotterdamse juridische dienstverlener ASEGA Legal (2015-2017). Daarvoor was hij van 2006 tot 2015 werkzaam voor het internationale advocatenkantoor Simmons & Simmons – eerst als Senior Marketing Executive en de laatste zes jaar als Manager Marketing and Business Development. 

Van Mierlo werkte van 2002 tot 2006 voor EY in de functie van Consultant Marketing, Communications & Sales. Vanuit die rol was hij verantwoordelijk voor het ‘Tax Leadership’ programma waarin de belastingadviestak van het accountants- en adviesbureau werd herpositioneerd naar aanleiding van nieuwe wetgeving (de Sarbanes Oxley-wet). Hij begon zijn professionele loopbaan bij Andersen, waar hij van 2001 tot 2002 werkzaam was als Marketing Executive. 

Pascal van Mierlo - 4future

Van Mierlo volgde een Bachelor in Marketing aan Fontys Hogeschool (1994-1998). Daarna vervolgde hij zijn studentenloopbaan met de Master Marketingcommunicatie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, welke hij in 2000 afrondde. In 2009 en 2010 volgde Van Mierlo bovendien nog een Nima C opleiding (gericht op strategische marketing) bij opleidingsinstituut SRM.

4Future

Onlangs sloot Van Mierlo zich aan bij 4Future als Associate. De zakelijke dienstverlener uit Zoetermeer houdt zich bezig met de ondersteuning van zakelijke dienstverleners zoals accountants, consultants, advocaten en ICT’ers. 4Future voorziet professionals in deze sectoren van advies op het gebied van marketing, sales en people management. Van Mierlo zal zich binnen het bedrijf gaan bezighouden met de inrichting van de training- en coaching programma’s. Daarnaast zal hij zelf ook commerciële trainingen verzorgen aan advocaten en andere professionals die werkzaam zijn binnen de zakelijke dienstverlening.

Met de komst van Van Mierlo komt het aantal adviseurs dat werkzaam is bij 4Future op twaalf. Net als Van Mierlo, hebben nog vier andere adviseurs van 4Future een verleden bij EY: Diederik Gosewehr was er van 2001 tot 2007 Associate Director HR, Geert van der Lande werkte er tussen 2008 en 2014 als Director Strategic Grow Markets en Michiel Hoek was tussen 1999 en 2004 in dienst als Associate HR Director Branding & Recruitment. Rob Meijers, die samen met Paul Brandsma en Theo Bieger in 2015 4Future oprichtte, werkte van 1998 tot 2015 voor het accountants- en advieskantoor – in zijn laatste functie als Global Planning Director Brand Marketing & Communications.