Kantar TNS benoemt Otto Vroegop tot Client Director Customer Strategies

20 maart 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Kantar TNS heeft Otto Vroegop per 1 februari benoemd tot Client Director Customer Strategies. 

Otto Vroegop neemt meer dan vijftien jaar aan customer experience expertise en ervaring in contactcenter management mee naar Kantar TNS, het voormalige TNS Nipo. Als Director Benelux bij OnePoint Global, een mobile research en software aanbieder, deed hij de afgelopen drie jaar veel ervaring op met internationaal opererende telecom- en technologiebedrijven. Daarvoor werkte hij voor Ipsos, een marktonderzoeksbureau uit Amsterdam. Bij Ipsos hielp Vroegop onder andere grote telecommunicatie- en verzekeringsmaatschappijen met het verbeteren van hun customer journey trajecten. Bij klanten als Vodafone, a.s.r., Canon en Menzis was hij betrokken bij het integreren van klantfeedback in onderdelen van de bedrijfsvoering.

Eerder in zijn loopbaan werkte Vroegop als recruitment consultant voor Hofstad Search, een Haags werving & selectie bureau, en als manager van het callcenter van Direct Dial, een Utrechts bedrijf gespecialiseerd in telemarketing.

Otto Vroegop Kantar TNS

Over zijn nieuwe uitdaging zegt hij: “Ik ben ongelooflijk onder de indruk van de mensen binnen Kantar TNS en hun toewijding en enthousiasme om klanten verder te helpen. Met Kantar als moederbedrijf hebben we toegang tot een breed netwerk van specialisten en de meest innovatieve onderzoekstechnologieën. Via klantonderzoek willen we samen met onze klanten naar een situatie toe waarin we al kunnen voorspellen wat er gaat gebeuren, zodat klanten nog beter in staat zijn daar snel op te reageren. Ik wil onze klanten optimaal laten profiteren van alles wat Kantar te bieden heeft, een prachtige uitdaging waar ik erg veel zin in heb.” 

Afgelopen jaar werd Gerben Boot door Kantar TNS aangesteld als Client Service & Innovation Director. Met een team van meer dan 200 onderzoekers, marketeers en consultants mag Kantar TNS zich het op een na grootste marketing intelligence en marktonderzoeksbureau van ons land noemen.