Jorg Quapp verruilt Propertize voor M&A praktijk van KPMG

27 februari 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Jorg Quapp heeft de overstap gemaakt van vastgoedbeheerorganisatie Propertize naar KPMG. Bij de zakelijke dienstverlener is Quapp aan de slag gegaan als Associate Director binnnen de Deal Advisory praktijk. 

Jorg Quapp is een professional en manager met ruime ervaring op het vlak van M&A en strategie. De afgelopen vier jaar was hij Head of Strategy & Special Products bij Propertize. Propertize ontstond toen SNS REAAL op 1 februari 2013 werd genationaliseerd en er besloten werd om het voormalige SNS Property Finance af te splitsen tot zelfstandige asset-manager op het gebied van vastgoed en leningen. Quapp verhuisde destijds mee naar de zelfstandige vastgoedbeheerder – die medio 2016 werd verkocht aan Lone Star Funds en J.P. Morgan – nadat hij twee jaar had gewerkt als Senior Adviseur Corporate Strategy & Development voor SNS REAAL. 

Jorg Quapp - KPMG

In zijn tijd voor SNS REAAL richtte Quapp zich op het M&A-landschap eerst als Corporate Finance bankier bij Kempen & Co en daarna als Associate M&A bij NIBC Bank. Hij studeerde af aan de TU Eindhoven in Industrial Engineering en behaalde in 2010 een Executive Master in Business Valuation aan de Rijksuniversiteit Groningen. 

KPMG

Per 1 februari 2017 heeft Quapp zich aangesloten bij accountants- en advieskantoor KPMG. Bij het Big Four kantoor is hij aan de slag gegaan als Associate Director voor de M&A praktijk. Quapp gaat zich onder meer richten op de verdere versterking van de marktpositie van KPMG Deal Advisory in Nederland.

Eind vorig jaar is KPMG door analisten verkozen tot een van de vijf beste M&A bureaus van ons land.