Ard Burgers verruilt Deutsche Bank voor PwC Debt Advisory

02 februari 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

PwC Debt Advisory, onderdeel van de corporate finance praktijk van accountants- en advieskantoor PwC, heeft voormalig Deutsche Bank en ABN Amro Director Ard Burgers aangetrokken om de praktijk te gaan leiden.

Ard Burgers is een leveraged finance bankier met jarenlange ervaring. Gedurende zijn loopbaan werkte hij onder meer voor ABN Amro, waar hij zo’n zes jaar als Director aan het hoofd heeft gestaan van de leveraged finance praktijk van de bank. In 2010 besloot hij de overstap te maken naar Deutsche Bank, waar hij werd aangesteld als Managing Director. De afgelopen ruim zesenhalf jaar gaf hij vanuit die rol leiding aan de leveraged finance tak van de Duitse bank.

Ard Burgers verruilt Deutsche Bank voor PwC Debt Advisory

Onlangs heeft Burgers besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan en heeft zich aangesloten bij de corporate finance praktijk van Big Four accountancy- en adviesorganisatie PwC. In zijn nieuwe rol zal Burgers aan het hoofd staan van de Nederlandse Debt Advisory praktijk van het kantoor. Deze tak telt zo’n 90 adviseurs, die onder meer (her)financieringsdiensten aan grote corporate organisaties en Private Equity partijen leveren.

Deutsche Bank heeft volgend op het vertrek van Burgers een nieuwe Managing Director aangetrokken: Diederik Kolfschoten, onder meer afkomstig van ABN Amro en Lehman Brothers. Kolfschoten zal naast zijn nieuwe functie ook leiding geven aan de Structured Finance praktijk van Deutsche Bank.

Vorig jaar besloot Martijn Mouwen, een senior adviseur van PwC Debt Advisory – Mouwen stond aan de basis van de praktijk en wist deze de afgelopen jaren uit te bouwen naar zeven professionals – het accountancy- en advieskantoor te verlaten om zelfstandig verder te gaan. Samen met Lonneke Arntz, afkomstig van Rabobank, richtte hij Avaxa op, een boutique debt advisory bureau.