Jos Vink volgt Els Molenaar op als CEO van Blauw Research

23 december 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Marktonderzoeksbureau Blauw Research heeft een nieuwe Chief Executive Officer (CEO) aan het roer: Jos Vink. 

Jos Vink is sinds 1999 in dienst bij Blauw Research, een van de tien grootste marktonderzoeksbureaus van ons land. In deze periode heeft Vink uiteenlopende opdrachten voor veel verschillende opdrachtgevers uitgevoerd, waarbij hij zich in toenemende mate is gaan specialiseren in retail en financiële dienstverlening. De afgelopen jaren was hij in de rol van Managing Partner lid van het managementteam. 

Per 1 december is Vink benoemd tot de nieuwe CEO van Blauw Research – hij volgt Els Molenaar op, die de afgelopen vijf jaar leiding gaf aan het bureau. Na tien jaar bij Blauw heeft zij besloten dat het tijd is om het bureau te verlaten – zij gaat zich de komende maanden bezinnen op haar verdere toekomst. “Hoe die eruit ziet weet ik nog niet, maar wel dat vernieuwen van organisaties centraal komt te staan”, aldus Molenaar.

Jos Vink - blauw research

Vink zegt dat hij “trots is” om Molenaar te mogen opvolgen. “Blauw is het mooiste bureau van Nederland. We hebben een geweldig team dat niets liever doet dan hun klanten vooruit helpen.” Hij heeft de taak gekregen om de marktpositie van Blauw verder uit te bouwen en nieuwe diensten te ontwikkelen die opdrachtgevers van Blauw in staat stellen om relevant te zijn voor hun doelgroepen. “Blauw Research profileert zich als innovatieve, strategische partner met ‘creating positive change’ als leidraad.”

De nieuwe topman laat verder weten dat hij de “Rotterdamse manier van werken” van Molenaar en haar niet aflatend optimisme erg gaat missen.