Dharam Jethoe versterkt adviespraktijk van Vondel & Nassau

25 november 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Begin deze maand is Dharam Jethoe als Senior Adviseur in dienst getreden bij Vondel & Nassau. Jethoe is afkomstig van de consultancy tak van Helder (en rechtsvoorgangers), waar hij de afgelopen vijf jaar als adviseur en HR procesmanager werkzaam was. 

Dharam Jethoe is eind 2011 afgestudeerd van zijn Master Management van HR en verandering (AOM) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. De afgelopen jaren heeft Jethoe, als sparringspartner van bestuur & management, bij diverse organisaties het projectmanagement gerealiseerd van complexe vraagstukken op het snijvlak van bedrijfsvoering, HR en organisatieontwikkeling. Dit betreft de realisatie van zowel strategische als organisatorische opdrachten met een grote change- component.

Per 1 oktober heeft Jethoe de overstap gemaakt van onderwijsspecialist Helder Onderwijs naar Vondel & Nassau, een bureau gespecialiseerd in advies, oplossingen en interim-management. Het advieskantoor onderscheidt zich naar eigen zeggen onder meer door een focus op maatwerk adviezen en oplossingen. “Organisaties zijn de afgelopen jaren dusdanig gedifferentieerd dat er voor iedere organisatie een duidelijke eigen identiteit is ontstaan. De visie van Vondel & Nassau is dan ook dat elke organisatie anders is en daardoor een andere op maat gemaakte aanpak of oplossing verdient.” 

Dharam Jethoe - Vondel & Nassau

Bij het consultancybureau uit Breda gaat Jethoe zich in de rol van Senior Adviseur richten op het begeleiden van transformaties op het snijvlak van bedrijfsvoering, HR en organisatieontwikkeling en het verder uitbouwen van de dienstverlening van Vondel & Nassau. In een reactie op zijn overstap zegt Jethoe: “ik ga er iets moois van maken.”

Vondel & Nassau heeft een team van circa 30 adviseurs, werkzaam vanuit vestigingen in Breda en Dokkum.