Crowe Horwath Peak benoemt Geert-Jan Krol tot Partner IT Advisory

17 november 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Crowe Horwath Peak heeft per 1 oktober 2016 Geert-Jan Krol benoemd tot Partner IT Advisory. Krol maakt de overstap vanuit Mazars, waar hij verantwoordelijk was voor de IT Audit en Management Consultancy service lines.

Geert-Jan Krol (1972) is een ervaren IT auditor en organisatieadviseur met meer dan vijftien jaar werkervaring. Hij begon zijn loopbaan in 1999 bij softwarebedrijf Exact, waar hij werkzaam was binnen de Customer Support afdeling. In 2001 stapte hij over naar accountants- en adviesorgansiatie Mazars, waar hij zich toelegde op opdrachten op het snijvlak van IT Audit en Risk Management. Na een korte uitstap naar branchegenoot Baker Tilly Berk, tussen 2008 en 2010, groeide Krol bij Mazars door tot de functie van Director.

Eind september koos Krol voor een nieuw avontuur en is hij in dienst getreden bij Crowe Horwath Peak, een accountancy en consultancybureau met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen. Hij richt zich bij de adviesorganisatie op de ontwikkeling van IT advisering voor cliënten, met een focus op de IT Audit, IT Assurance en IT Security proposities. In de rol van Partner wordt hij verantwoordelijk voor de uitbouw van de dienstverlening.

Geert-Jan Krol - Crowe Horwath Peak

Geert-Jan Krol: “Ik ken Crowe Horwath Peak al een aantal jaar vanuit diverse consultancy opdrachten. Wij zijn bij elkaar gekomen door een gemeenschappelijke ambitie en visie op de toepassing van moderne technologie. IT biedt kansen en risico’s. Dit is binnen de audit sector belangrijk, maar onze klanten liggen er ook wakker van. Hierin hebben wij elkaar gevonden. Wij willen als een full-service kantoor acteren en IT Advisory is een welkome aanvulling.”

Naast zijn functie bij Crowe Horwath Peak is Krol als docent verbonden aan de IT audit opleiding van de Universiteit van Amsterdam.