Rene Beijer en Sebastiaan de Kimpe aan de slag bij Dharma

21 oktober 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Digitaal bureau Dharma Media heeft zijn team versterkt met twee nieuwe professionals: Rene Beijer en Sebastiaan de Kimpe. Beijer gaat klanten van het bureau adviseren bij het realiseren van hun digitale ambities, De Kimpe versterkt het development team als senior Backender.

Rene Beijer is een ervaren professional uit de wereld van reclame en communicatie, en is naar eigen zeggen “iemand die graag nieuwe dingen bedenkt”. Naast dat hij al sinds 1995 ondernemers helpt “om de markt een stapje voor te zijn”, heeft hij door de jaren heen gewerkt voor een reclamebureau, een netwerkclub, was hij directeur van zijn eigen visueel communicatie bureau Studio Beurskens, en was hij media strateeg bij Vinton Smart Media Concepts. In zijn laatste functie in loondienst was hij Client Service Director bij Creative Result Communication, een full service reclamebureau in Leusden.

Beijer heeft zich onlangs aangesloten bij Dharma Media, een digitaal marketing bureau uit Amersfoort. Bij het bureau gaat hij klanten ondersteunen met het zoeken naar een innovatieve strategie en nieuwe verdienmodellen. Dat doet Beijer onder meer door klanten anders te laten kijken naar technologische ontwikkelingen en de kansen die er door ontstaan. Beijer zelf ziet zijn nieuwe functie voornamelijk als een manier om zich persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen, om deze ontwikkelingen vervolgens weer te kunnen delen met de klanten. “Verder wil ik graag bijdragen aan de verdere groei en professionalisering van Dharma. Maar bovenal wil ik klanten helpen bij het verbeteren van hun digitale marketing activiteiten”, vertelt Beijer.

Rene Beijer en Sebastiaan de Kimpe - Dharma Media

Sebastiaan de Kimpe werkte tot voorkort bij Fletcher Hotels als Lead PHP Developer. Hij werkte de afgelopen ruim zesenhalf jaar bij de hotelketen. Daarvoor was hij als ICT- en helpdeskmedewerker werkzaam bij NTR en Peak-IT. Ook De Kimpe heeft zich onlangs bij Dharma Media aangesloten, waar hij het development team versterkt. Dharma Media over zijn nieuwe developer: “Sebastiaan de Kimpe is een gedreven en klantgerichte professional met als specialiteit het vinden van die ene oplossing die wel goed werkt.”

De Kimpe vertelt dat hij bij Dharma Media graag zijn kennis van PHP nog verder tot zijn recht wil laten komen. “Bijvoorbeeld door uiterst complexe oplossingen te ontwikkelen die op een gebruiksvriendelijke manier ingezet kunnen worden. Dat is echt mijn ultieme doel. Mijn focus ligt dan ook op het koppelen van alle digitale diensten van onze klanten”, aldus De Kimpe. Verder gaat hij zich inzetten voor de verdere professionalisering van het development team.

Hielko van der Molen, oprichter van Dharma, vertelt ‘verheugd’ te zijn met de komst van de twee nieuwe professionals. “Rene en Sebastiaan gaan ons en onze klanten helpen met het ontwikkelen van digitale diensten die het onderscheid maken”, aldus Van der Molen.

Eind 2015 werd het team van Dharma Media versterkt met Peter Quenzel.