Marc van 't Klooster versterkt detacheringsteam van Vijzelaar

31 augustus 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Financieel detacheerder Vijzelaar heeft Marc van ’t Klooster aangetrokken als versterking van zijn advies- en interimteam. Van ’t Klooster is afkomstig van adviesorganisatie KPMG, waar hij zijn loopbaan begon als Trainee en de afgelopen drie jaar actief was als Senior Manager.

Met een team van zo’n 25-30 finance consultants die op detacheringsbasis bij opdrachtgevers werkzaam zijn, is Vijzelaar.com (hierna Vijzelaar) gespecialiseerd in werving, selectie, detachering en interim management van financieel personeel op tijdelijke en permanente basis. Het bureau uit Bussum verzorgt de werving en selectie van financiële vacatures en detacheert hoogopgeleide finance professionals.

Naar eigen zeggen onderscheidt het bureau zich van andere bemiddelaars voor financiële professionals in de markt door zijn “totaalaanbod van finance resource management”, met een dienstenportfolio van werving & selectie, detachering, interim en project management, en de ontwikkeling en doorstroom van finance professionals. De dagelijkse leiding van Vijzelaar is in handen van directeur Marco Beemsterboer, die het bureau in 2003 heeft opgericht. Hij doet dit in nauwe samenwerking met mededirecteur René Beukema.

Marc van 't Klooster - Vijzelaar

De afgelopen jaren kende Vijzelaar een sterke groei, zowel in het aantal nieuwe klanten als in werving & selectieopdrachten en tijdelijke opdrachten. Het detacheringsteam is dit jaar diverse malen uitgebreid met nieuwe financiële talenten.

Een van de recente versterkingen van het team is Marc van ’t Klooster, een registeraccountant met ruime expertise in auditing, accounting en project accounting en met veel ervaring binnen de sectoren bouw, vastgoed, retail, wholesale en broadcasting. De afgelopen drie jaar werkte hij bij accountants- en advieskantoor KPMG als Senior Manager en als performance manager, een rol waarin hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en evaluatie van personeel.

Per 1 oktober zal Van 't Klooster een nieuwe uitdaging aangaan. Dan start hij als finance consultant bij Vijzelaar. Het bureau is blij met de aanstaande komst van de nieuwe collega: “Marc heeft jarenlange ervaring opgedaan bij KPMG en is in het bezit van een RA titel. Hij is een waardevolle toevoeging aan ons team en we heten hem van harte welkom.”

Martin van Eeken

Eerder dit jaar voegde Vijzelaar voormalig ConQuaestor equity partner Martin van Eeken toe aan het team – hij houdt zich bezig met de permanente en tijdelijke inzet van financiële professionals. Bij ConQuaestor, waar hij bijna tien jaar werkzaam was, gaf Van Eeken leiding aan de branchegroep gezondheidszorg interim professionals.