Voormalig KPMG'er Hans Kruijer CFO van ZZP-platform Myler

05 augustus 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Voormalig KPMG’er Hans Kruijer is benoemd tot de nieuwe Chief Financial Officer van Myler.

Myler is een van de grootste platforms voor zelfstandige professionals, bemiddelaars en opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening en IT. Het netwerk, opgericht in 2009, beschikt volgens eigen zeggen over een netwerk van ruim 20.000 professionals in de IT, Financiële Dienstverlening, HR, Marketing & Communicatie en (Project) Management. Tot de klantenkring van Myler behoren onder meer organisaties als Achmea, Schiphol, Fujitsu, ICTU, DICTU en KPN Consulting.

Myler - Arbeidsrelaties slimmer organiseren

Per 1 juni 2016 heeft het platform een nieuwe financiële topman aan boord gehaald: Hans Kruijer. De nieuwe CFO begon zijn carrière in 1980 bij KPMG, waar hij bijna vijftien jaar werkzaam bleef. In 1995 maakte hij de overstap naar PontMeyer, een groothandel voor de bouwsector, waar hij aangesteld werd als Chief Financial Officer. Hierna heeft de registeraccountant CFO functies bekleed voor Sator Holding (een importeur van auto-onderdelen) en Smartwares (een leverancier van home applicaties).

Toon van Bodegom, CEO van Myler, laat weten blij te zijn met de toetreding van Kruijer, en zegt: “Het is altijd fijn om een CFO met zo veel ervaring in je team te hebben wanneer je een groeiambitie hanteert zoals die van Myler”.