InSites Consulting opent kantoor in Düsseldorf, 7de wereldwijd

14 juli 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

InSites Consulting heeft bekendgemaakt dat het – in lijn met zijn internationale expansie-ambities – een vestiging gaat openen in Düsseldorf, Duitsland. Met de opening van het kantoor, zijn zevende wereldwijd, versterkt het marketing- en adviesbureau zijn positie in de Duitstalige markten en beschikt het over een nieuwe basis om klanten in de regio beter van dienst te kunnen zijn.

Met meer dan 160 professionals en dienst, het hoofdkantoor in België en met vestigingen in Rotterdam, Timisoara, Londen, Sydney en New York, is InSites Consulting anno 2016 een gevestigde speler in de marketing- en onderzoeksmarkt. Zo werd het bureau onlangs door GRIT (GreenBook Research Industry Trends) erkend als het meest innovatieve bureau in Europa en het derde meest innovatieve agentschap ter wereld. InSites Consulting is voornamelijk werkzaam op het gebied van marketing management, intelligence en consumer marketing en voert voor opdrachtgevers diepgaande studies uit over consumentengedrag.

InSites Consulting opent kantoor in DusseldorfHet afgelopen jaar heeft InSites Consulting goede resultaten weten te behalen, met een gerealiseerde groei van 30%. Gestuwd door de positieve cijfers, en in lijn met zijn toekomstige groeiambities, heeft het marktonderzoeksbureau aangekondigd de Duitse markt te betreden met een nieuw kantoor in Düsseldorf. InSites Consulting medeoprichter Kristof de Wulf licht het besluit toe: “De Duitse markt is naar onze mening klaar om nieuwe manieren te omarmen als het gaat om het leren van consumenteninzichten en we vertrouwen erop dat onze customer-centric aanpak een verschil kan maken in de markt. De recente erkenning door GRIT, voor onze meest recente innovatie – de Insight Activation Studio* – is een signaal dat we op de goede weg zijn.”

Christophe Vergult, Managing Partner and Business Development Manager bij InSites Consulting, legt uit dat het bureau niet vanaf nul hoeft te beginnen in de Duitse markt: “Het afgelopen jaar hebben we een sterk portfolio opgebouwd van Duits-sprekende klanten in de grootste industriële segmenten, waaronder de consumentengoederensector, de reisbranche en het zorgdomein. Een kantoor in Duitsland openen is de volgende logische stap om onze positie in die markt verder te versterken en onze klanten in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk beter te kunnen bedienen.”

InSites Consulting Nederland behoort tot de twintig grootste marktonderzoekbureaus van ons land.

* Insight Activation Studio is een mobiel platform voor samenwerking, dat werknemers verbindt en activeert rondom klantinzichten.