20 ICT-bureaus en detacheerders genomineerd voor Computable Awards

11 juli 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

ICT-vakblad Computable heeft twintig ICT-adviesbureaus en detacheerders genomineerd voor de Computable Awards 2016. Zij werden door de vakjury geselecteerd uit zo’n zestig inzendingen. De winnaar wordt tijdens een awardsshow op 1 november 2016 bekend gemaakt. 

Sinds 2006 organiseert Computable jaarlijks de zogeheten ‘Computable Awards’, een competitie waarin door een vakjury binnen meer dan twintig categorieën diverse awards worden toegekend aan organisaties, projecten en personen die zich positief hebben weten te onderscheiden binnen het ICT vakgebied. Onder de bedrijven die in het zonnetje worden gezet bevinden zich onder andere hardwareleveranciers, ICT-detacheerders, infrastructuurleveranciers, ICT-consultancybureaus, opleidingsbureaus en werving & selectiekantoren.

ICT-bureaus genomineerd voor Computable Awards

De genomineerden voor de diverse awards zijn inmiddels bekendgemaakt, waarbij twee categorieën zich specifiek richten op de markt voor zakelijke dienstverlening. Allereerst waren binnen de categorie ICT-consultancybureaus 49 organisaties voorgedragen voor een award, waarvan de tien met de hoogste gemiddelden zijn genomineerd voor de volgende ronde. Het gaat om: Accenture, Atos, Axians, CGI, Dimension Data, IBM, Protinus IT, QSM, Quint Wellington Redwood en Vancis.

Binnen de categorie ICT-detacheerders waren twintig partijen aangemeld voor een award en ook hier zijn de tien genomineerden die verder mogen in de wedstrijd bekendgemaakt. Dit zijn: Avance, Brunel, Calco, Eliantie, Finalist, iSense ICT Professionals, Neomax, Peak-IT, ProgramIT en WIBA IT.

ICT-detacheerders genomineerd voor Computable Awards

Inmiddels is het stemproces voor de Computable Awards 2016 van start gaan. De winnaar in elke categorie zal voor de helft bepaald worden door publieksstemmen. Voor de overige helft zal een vakjury zich buigen over de genomineerden per categorie. Op dinsdag 1 november 2016 zullen in de verschillende categorieën de winnaars bekendgemaakt worden.

Zie hier voor een overzicht van de winnaars van de 2015-editie van de Computable Awards.