Robert Louzada en Lars Wynia versterken T&T fusie & overname Transakties

24 juni 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Lars Wynia en Robert Louzada hebben zich bij overnameadviseur T&T aangesloten als Associate Partners. Louzada versterkt de M&A-boutique vanuit zijn ruime ervaring in de bancaire sector. Wynia heeft een lange staat van dienst als zelfstandig consultant en vervulde uiteenlopende directie- en managementfuncties, waaronder zo’n acht jaar bij EY. 

Robert Louzada is sinds 2011 vanuit zijn bedrijf R.H.L. Management actief als zelfstandig consultant en richt zich op middelgrote bedrijven die ondersteuning nodig hebben op het gebied van strategie en financiën. Voordat Louzada voor het ondernemerschap koos, deed hij ruime ervaring op binnen de bancaire sector. In zijn meest recente rol was hij werkzaam als senior relationship manager Private Banking bij Lloyds Banking Group. Daarvoor werkte hij vier jaar als Executive Director voor UBS Wealth Management en daarvoor zes jaar als Managing Director of Private Banking voor Deutsche Bank. Hij begon zijn loopbaan in 1972 als bestuurssecretaris bij staalbedrijf ESTEL, en maakte na negen jaar de overstap naar de bankensector voor een baan als relatiemanager bij Rabobank Nederland.

T&T versterkt team met Robert Louzada en Lars Wynia

Lars Wynia is een adviseur en ondernemer met meer dan dertig jaar ervaring binnen de consultancy- en financiële sector. Wynia is al bijna dertig jaar eigenaar van zijn eigen onderneming Wynia Consultancy en heeft gedurende zijn lange loopbaan tal van bestuurs- en directorrollen vervuld bij uiteenlopende organisaties. Zo was hij tussen 2001 - 2009 onder meer zo’n acht jaar actief als Director Business Development bij betaaldienstverlener TSYS, en werkte hij in de periode daarvoor zo’n acht jaar als (Executive) Consultant bij EY Financial Services en zo’n drie jaar als Director Sales bij Interpay. Overige directie- en managementfuncties bekleedde hij in zijn vroege loopbaan bij AirPlus, Transfair (onderdeel van Wehkamp), Diners Club (onderdeel van Citigroup) en NCB Bank.

Zowel Wynia als Louzada hebben zich recent als associate partners verbonden aan T&T fusie & overname Transakties. Vanuit deze rol zullen zij hun specifieke branche- en vakkennis inzetten voor de klanten van de fusie- en overnamespecialist uit Eemnes. T&T werd opgericht in 1981 en richt zich onder leiding van Managing Partner Paul van Tilburg voornamelijk op volwassen en grote (familie)bedrijven in Nederland, evenals crossborder transacties. 

T&T is oprichter van het wereldwijde netwerk M&A Worldwide. Dit netwerk bestaat sinds 2004 en omvat ruim 40 M&A adviesbureaus op vijf continenten, die samenwerken bij het realiseren van internationale grensoverschrijdende fusie & overnamedeals.