Chloe Witteveen en Fouad Assaf in dienst bij Varrlyn

15 juli 2016 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Chloe Witteveen en Fouad Assaf zijn in dienst getreden bij Varrlyn. Witteveen, afkomstig van Darwin Recruitment, gaat zich bezighouden met recruitment en marketing & PR, terwijl Assaf, die hiervoor werkte bij technologiebedrijf Murex, aan de slag gaat als senior business analyst.

Met zestien professionals in dienst is Varrlyn een niche adviesbureau dat dealroom en project-gerelateerde diensten aanbiedt binnen het Financial Services domein. Varrlyn werkt veel voor banken en helpt hen onder meer met het realiseren van kostenreductie, het vereenvoudigen van hun applicatielandschap, het verhogen van straight through processing, compliance en regelgeving. De dealingroom specialist, die in 2015 zijn vijfjarig jubileum vierde, is de afgelopen jaren gegroeid en ook in 2016 heeft het bureau uit Amsterdam zijn vizier gericht op groei. In lijn met deze doelstelling heeft het bureau onlangs twee nieuwe professionals aan de gelederen toegevoegd: Chloe Witteveen en Fouad Assaf.

Chloe Witteveen is een young professional met ervaring in onder meer hospitality, event management, IT recruitment en mobiele technologie. In 2014 rondde zij haar HBO studie af in Hotel & Event management aan de TIO Hogeschool in Amsterdam. Gedurende haar studie deed Witteveen uiteenlopende werkervaring op binnen het horeca en evenementenlandschap. Zo werkte ze onder andere bij het Hilton als Event Planner, als Floor Manager bij Hotel Nammos op het Griekse eiland Mykonos, als Event-Horeca Coordinator bij evenementenbureau Live Solutions, als Account Manager bij modemerk Mybrand en als Sales Manager en Coordinator bij Reed Business Media. 

Na afronding van haar studie kwam Witteveen terecht bij Darwin Recruitment, een internationaal recruitment bureau, dat zich richt op de IT en Telecom markt. Als Contract Recruiter plaatste ze IT- & Telecom professionals, waarbij haar focus lag op bedrijven gericht op (de ontwikkeling van) mobiele technologieën. In haar nieuwe rol bij Varrlyn wordt Witteveen verantwoordelijk voor corporate recruitment en marketing & PR. Gevraagd waarom Witteveen heeft gekozen voor Varrlyn zegt ze: “Deze job is volledig afgestemd op mijn competenties. Ook kom ik terecht in een geweldig team. Niet alleen is dit voor mij een leuk nieuw avontuur, maar ook is dit bedrijf een plaats waar mijn kwalificaties het verschil kunnen maken. Ik heb onwijs veel zin om te beginnen.”

Chloe Witteveen en Fouad Assaf - VarrlynFouad Assaf is een business analist met een financiële en IT/technische achtergrond en ruim acht jaar ervaring in financiële markten, derivaten, diverse handelssystemen en risk management. Na het afronden van zijn opleiding aan de Franse Technische Hogeschool Telecom Bretagne, werkte Assaf de afgelopen acht jaar in diverse rollen bij Murex, een IT bedrijf dat technologie ontwikkelt ten behoeve van groei en innovatie in de geldmarkten. Het bedrijf levert diensten rondom het ontwerp en implementatie van trading, risk management, processing en post-trade oplossingen.

Binnen Murex werkte Assaf zich op van Consultant (focus op Equity Derivatives) tot Support Coordinator, vervolgens Senior Support Coordinator en in zijn laatste rol als Stream Lead, waar hij verantwoordelijk was voor een groot implementatieproject voor een Nederlandse klant. Gedurende zijn tijd bij Murex was Assaf betrokken bij diverse implementatieprojecten in onder meer Spanje, Portugal, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Ook Assaf is recent begonnen aan zijn nieuwe uitdaging bij Varrlyn, waar hij zich als senior business analyst vooral zal gaan richten op Murex binary upgrade en automatic testautomatisering. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij Varrlyn en geeft aan: “Ik kijk uit om onderdeel te zijn van het Varrlyn team en het delen van kennis en ervaringen met mijn nieuwe collega’s.”

Cherien van Ampt, business development manager bij Varrlyn, is enthousiast over de uitbreiding en zegt: “Warm welcome – Let the games begin.”