Jean-Pierre Damme leidt Corporates segment van Mercer Nederland

23 mei 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Jean-Pierre Damme is per 1 mei 2016 begonnen bij Mercer. Damme, die afkomstig is van Aegon, gaat aan de slag als Market Segment Leader Domestic Corporates.

Voordat Jean-Pierre Damme (48) bij Mercer startte, was hij werkzaam bij onder andere Aegon, Fortis ASR, Zwitserleven en Centraal Beheer. Hij heeft zich in de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in Sales en Business Development. De afgelopen vijf jaar bij Aegon bekleedde hij een leidinggevende rol binnen de sales afdeling van Aegon Intermediair, daarvoor gaf hij ruim drie jaar leiding aan het salesteam van Pensions & International Services binnen ASR Pensioenen.

In zijn nieuwe rol bij Mercer, een van de grootste actuariële- en pensioenadviseurs ter wereld,  is hij zowel commercieel als strategisch en operationeel eindverantwoordelijk voor het segment Corporates in Nederland. De praktijk bedient grote bedrijven, variërend van multinationals tot grote regionale en Nederlandse spelers. Damme wordt daarnaast ook lid van het managementteam van Mercer Nederland.

Jean-Pierre Damme - Mercer

Martin Meerkerk, CEO van Mercer Benelux: “Jean-Pierre Damme is een aanwinst voor Mercer Benelux. Naast zijn ruime ervaring in de financiële sector, heeft hij ook nog eens meer dan vijftien jaar ervaring met de verkoop van pensioenuitkeringen bij zowel het intermediair als grote bedrijven. Wij zijn trots om hem te verwelkomen als nieuwe collega!”

In april breidde Mercer het team ook al uit met Bob Wilken, die als Account Executive aan de slag is gegaan.