Arnoud Looijen versterkt marktgroep Zorg van M&I/Partners

11 mei 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Arnoud Looijen heeft per 1 april 2016 de gelederen versterkt van M&I/Partners. Looijen, die de overstap maakt van het UMC Utrecht, gaat als principal adviseur aan de slag binnen de zorgpraktijk.

“Wij zijn erg blij met de komst van Arnoud”, zegt Patrick van Eekeren, partner bij M&I/Partners. Arnoud Looijen heeft ongeveer tien jaar projectmanagent en leidinggevende ervaring op het gebied van ICT en gezondheidszorg. Hij begon zijn loopbaan in de adviesbranche – tussen 1996 – 1999 werkte hij als consultant voor JMI Consulting. Na vervolgens drie jaar gewerkt te hebben voor non-profit zorgorganisatie Medecins Sans Frontieres trad Looijen in 2002 in dienst bij het UMC Utrecht.

In 2005 werd hij binnen de ziekenhuis benoemd tot hoofd van de ICT-afdeling – Looijen gaf leiding aan de afdelingen beleid en architectuur, ICT-support en servicemanagement, een team van circa 70 medewerkers. De afgelopen jaren was hij programmamanager ICT en Kwaliteit. Daarbij was hij verantwoordelijk voor de oplevering van ICT-voorzieningen voor de start van het Prinses Máxima Centrum en adviseerde hij over ICT voor de strategische allianties van het UMC Utrecht. Eerder stond hij aan de basis van het vernieuwende onderwijs ICT programma 'Onbegrensd Leren' van het UMC Utrecht.

Bij M&I/Partners, een bureau uit Zeist met ruim 80 professionals (waarvan ~60 in eigen dienst), versterkt hij de marktgroep Zorg. Binnen deze marktgroep zal Looijen actief zijn als programmamanager, interim-manager en strategisch adviseur. “In een diversiteit aan rollen heeft Arnoud zich verdiept in strategie, organisatie, processen en techniek. Voor onze opdrachtgevers voegt hij denk- en realisatiekracht toe bij het strategisch inzetten van ICT”, aldus Van Eekeren.