Sam De Jongh en Lucie Lammens verruilen ADL voor BCG

28 maart 2016 Consultancy.nl

The Boston Consulting Group België heeft recentelijk twee nieuwe young professionals aangesteld, beiden afkomstig van branchegenoot Arthur D. Little. Sam de Jongh vult het team van BCG aan als Project Leader en Lucie Lammens heeft het strategy consultancykantoor versterkt als Consultant.

Sam de Jongh is een young professional met drie mastertitels op zak, waarvan twee behaald aan de Katholieke Universiteit in Leuven (Civiele Techniek en Management) en een aan de Vlerick Business School in Gent (Financial Management). In 2010 begon De Jongh zijn loopbaan bij strategy consultancykantoor Arthur D. Little, waar hij als Business Analyst werd aangesteld. Na ruim twee jaar groeide hij door in de rol van Consultant en was hij onder meer betrokken bij projecten in Istanbul, Turkije. Begin vorig jaar werd De Jongh benoemd tot Manager, waarbij zijn focus vooral lag op management consultancy.

Gedurende zijn loopbaan heeft De Jongh uiteenlopende projectervaring opgedaan, onder meer op het snijvlak van strategie, organisatie, operations, innovatie en corporate finance. Vanuit een sectorperspectief lag zijn focus op onder meer de bouwsector, industriële goederen en de transportsector. Internationale ervaring deed De Jongh op in Europa, Azië en Zuid-Amerika. Begin dit jaar sloot hij zich aan bij het Belgische kantoor van The Boston Consulting Group (BCG), waar hij als Project Leader aan de slag is gegaan.

Lucie Lammens rondde zo’n vier jaar geleden haar master in Business Engineering af aan de Universiteit van Gent. Tijdens haar studie was Lammens onder meer zo’n twee jaar in enkele bestuursfuncties binnen het Erasmus Student Network Belgium actief, waarna ze zich eind 2011 – net als De Jongh – aansloot bij Arthur D. Little als Business Analyst.

Binnen het strategy consultancykantoor groeide ook Lammens na twee jaar door naar de rol van Consultant, een functie die ze tot eind vorig jaar ruim twee jaar vervulde. Begin dit jaar koos ook zij voor een nieuwe uitdaging bij BCG, waar ze inmiddels het Brusselse kantoor heeft versterkt als Consultant. Lammens heeft onder andere ervaring in management consulting, fusies & overnames, marktanalyses en marketing communicatie.

Nieuws

Meer nieuws over