Agnes Muskens en Edmond Alblas over Deloitte Financial Services

13 maart 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Agnes Muskens heeft bijna 20 jaar gewerkt in verschillende management functies bij banken en heeft in 2008 de overstap gemaakt naar Consulting waar ze verantwoordelijk is voor CFO Services en zich met name richt op de Banking en Insurance Business. 

In dit interview vertelt Muskens meer over haar loopbaan en de overstap naar Deloitte Consulting, gaat ze in op de kracht van CFO services en vertelt ze over de grootste uitdagingen van de CFO’s voor de komende jaren. Met name de steeds veranderende wet- en regelgeving vraagt namelijk veel van de CFO en een integratie van Finance en Risk is van groot belang.

Een interview met Edmond Alblas, partner bij Deloitte.
Edmond Alblas is binnen de Financial Services praktijk van het adviesbureau verantwoordelijk voor de verzekeringsbranche. De ervaren adviseur heeft meer dan 15 jaar ervaring in de adviesbranche, waaronder op het gebied van Insurance, Asset Management, Retail en Wholesale banking.

In dit video-interview vertelt hij meer over zijn achtergrond en loopbaan, het succes van de samenwerking van Deloitte Consulting met de andere functions van Deloitte. Ook geeft hij aan wat de komende 5 jaar als belangrijkste uitdaging wordt gezien in deze industrie, die volgens Alblas vooral ligt in de transitie naar het ‘nieuwe normaal’.