Human Capital Group beste HR adviseur volgens managers

09 oktober 2012 Consultancy.nl

Human Capital Group is in oktober 2012 door opdrachtgevers gekozen als beste HR adviesbureau van Nederland. Volgens de Incompany 100 ranking won de HR-adviestak van Conclusion door op alle fronten (knowhow, prijs, service en resultaat) excellent te scoren. Hoogste tijd dus om te praten met Wilma van Vuuren, directeur van Human Capital Group.

Allereerst gefeliciteerd. Is het voor u een verassing dat Human Capital Group de eerste plek heeft behaald? En waarom denkt u dat de klanten van Human Capital Group deze cijfers hebben gegeven?
Een verrassing, dat is het zeker. Op zich wisten we dat we al een aantal jaren steeds beter presteerden, maar dit resultaat verwacht je niet. Aan de andere kant werken we er hard aan om meer te doen voor onze klanten dan zij verwachten. We vinden het leuk om voor onze klanten alles uit ons zelf te halen. Dat loont, zowel voor de klant als voor ons zelf. Het is fijn om te merken dat onze klanten dat ook waarderen.

Human Capital Group scoorde op alle factoren hoog, waar bent u het meest trots op?
Ik ben ontzettend trots op de waardering voor ‘resultaat’. Daar gaat het toch eigenlijk om: dat onze opdrachtgevers van ons toegevoegde waarde mogen verwachten. Een van onze kernwaarden is ‘extra’. We doen graag iets extra en maken daarmee het verschil. We leggen zowel enthousiasme als creativiteit in het idee en passie & excellence in de uitvoering.

Daarnaast ben ik eigenlijk ook wel trots op de waardering van onze service. Dat heeft ook met het vorige te maken. Zonder het een bereik je niet het ander. Wij streven er naar een band op te bouwen met onze klanten en opdrachten samen aan te pakken. Dit onderzoek laat zien dat onze servicegerichte benadering door klanten herkend wordt.

Maar het meest trots ben ik op onze medewerkers: hun houding komt als beste uit het onderzoek! Zij werken bij de klant, zij verdienen de waardering voor de service en het resultaat!

Wat gaat u doen om ook volgend jaar weer op 1 te komen?
Enthousiast blijven en passie tonen. Goed luisteren naar onze klanten en hen steeds weer blijven verrassen met onze oplossingen. En vooral: onze medewerkers gelukkig houden. Onze missie sluit daar perfect op aan: Wij geloven dat medewerkers die gelukkig zijn beter presteren, organisaties succesvoller en de samenleving beter maken. En dat geldt ook voor onszelf: Geluk Werkt!

Nieuws