Eduard Klapwijk versterkt Purpose Management Consulting

11 maart 2016 Consultancy.nl

Eduard Klapwijk heeft zich onlangs aangesloten bij het Utrechtse consultancybureau Purpose Management Consulting, waar hij als Consultant is aangesteld. Met de komst van Klapwijk, die de afgelopen jaren promotieonderzoek deed naar hersenactiviteit en cognitie, is het adviesteam van Purpose gegroeid naar een totaal van acht professionals.

Eduard Klapwijk studeerde psychologie aan de Universiteit Leiden en behaalde in 2011 zijn Mastertitel in Developmental Psychology. Naast zijn studie was Klapwijk onderzoeksassistent bij Parnassia en teaching assistent bij de Universiteit Leiden. Ook liep hij via University College Londen stage bij Blakemore Lab. Na zijn studie deed Klapwijk promotieonderzoek bij Curium-LUMC, een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie met vestigingen in Oegstgeest en Gouda. Zijn onderzoek richtte zich op empathie-gerelateerde hersenactiviteit bij kinderen met een agressieve antisociale gedragsstoornis en autisme.

Begin dit jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en Klapwijk besloot zich aan te sluiten bij het Utrechtse consultancybureau Purpose Management Consulting, waar hij als Consultant is begonnen. Het adviesbureau wil voor zijn opdrachtgevers – Purpose werkt onder meer voor diverse banken en financiële instellingen – vooral maatschappelijke winst realiseren. Purpose richt zich daarbij vooral op de hypotheekmarkt en dan met name op vraagstukken rondom Beheer en Bijzonder Beheer van hypotheken, de schuldenproblematiek en de kosten binnen het zorgdomein.

Bovendien helpt Purpose geldverstrekkers bij het verbeteren van hun dienstverlening aan bestaande hypotheekklanten, en bij het op een maatschappelijk verantwoorde manier oplossen van (betalings)problemen van consumenten met hypothecaire achterstanden.

Het team van Purpose Management Consulting bestaat na de komst van Klapwijk inmiddels uit acht professionals. In het najaar van 2015 werd het bureau nog uitgebreid met twee nieuwe adviseurs, Eva Brouns en Sylvia de Bruijn.

Nieuws

Meer nieuws over