Raymond Kaiser en Marco Linders naar Willis Towers Watson

26 februari 2016 Consultancy.nl

Raymond Kaiser en Marco Linders hebben de gelederen versterkt van Willis Towers Watson. Kaiser start als HR software sales lead Benelux & Nordics en Linders wordt senior consultant business development.

Raymond Kaiser (46) heeft ruim vijftien jaar ervaring in consulting en technologie, met een focus op HRM vraagstukken. In zijn nieuwe rol bij Willis Towers Watson wordt hij verantwoordelijk voor het leiden van alle salesactiviteiten met betrekking tot de HR software producten in de regio BeNeNord (België, Nederland en Scandinavië), een nieuwe functie binnen het adviesbureau. Kaiser bekleedde eerder vergelijkbare functies bij bedrijven als NGA HR (NorthgateArinso), het voormalige StepStone (nu Lumesse) en Raet. André van den Hoorn, EMEA leader rewards, talent & communications: “Met de komst van Raymond investeren we verder in onze voornaamste groeimarkt. We hebben een rijke set van HR software, die zowel voor onze eigen consultants wordt gebruikt in projecten, als stand-alone door klanten kan worden afgenomen.”

In zijn nieuwe functie als senior consultant business development richt Marco Linders (43) zich op het commercieel beheren en uitbouwen van bestaande relaties, alsook het aantrekken van nieuwe klanten. Linders heeft ruime ervaring op het gebied van pensioen en strategische HR consultancy. Hiervoor werkte hij acht jaar als business developer bij Mercer en daarvoor als commercial leader bij Akkermans & Partners. Andrew Davies, Practice Leader General Consulting - Netherlands bij Willis Towers Watson: “Marco heeft een rijke ervaring en veel kennis over de Nederlandse verzekeringsmarkt. Wij adviseren onze klanten over zowel pensioen als zorg en hebben er alle vertrouwen in dat Marco in staat is een brug te slaan tussen deze gebieden.”

Afgelopen maand breidde Willis Towers Watson – met ruim 39.000 werknemers in meer dan 120 landen een van de grootste zakelijke dienstverleners ter wereld – het team uit met voormalig 2de Kamerlid Bibi de Vries.

Nieuws

Meer nieuws over