Sebo Havinga in bestuur van Grant Thornton Nederland

22 januari 2016 Consultancy.nl

Accountants- en advieskantoor Grant Thornton heeft Sebo Havinga met ingang van 1 januari 2016 toegevoegd aan zijn bestuur. Door de uitbreiding bestaat het bestuur van Grant Thornton in Nederland uit drie personen.

Sebo Havinga (50 jaar) is als belastingadviseur actief op veel verschillende terreinen, zoals herstructureringen en bedrijfsopvolging. Hij is sinds 1990 verbonden aan Grant Thornton – vanuit de vestiging in Woerden begeleidt hij directeur-grootaandeelhouders vooral op fiscaal en financieel gebied, waarbij zijn focus ligt op organisaties in de bouw- en vastgoed sector. Naast zijn werkzaamheden bij Grant Thornton is Havinga actief bij meerdere ondernemersverenigingen en business netwerken, zoals Business Leaders. Daarnaast is hij lid van de Raad van Toezicht van Woerden Marketing.

Met ingang van 1 januari 2016 is Havinga benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van de accountants- en adviesorganisatie. Hiermee bestaat het bestuur van Grant Thornton in ons land uit drie personen: bestuursvoorzitter Frank Ponsioen (die sinds juli 2012 aan het roer staat), Marcel Welsink en Havinga zelf.

Havinga is binnen het bestuur onder andere verantwoordelijk voor de aandachtsgebieden clients & markets. Volgens Ponsioen is Havinga de ideale persoon om Grant Thornton Nederland verder te laten groeien. "Sebo heeft jarenlange expertise binnen de belastingadviespraktijk en kent, onder andere door zijn betrokkenheid bij verschillende ondernemersverenigingen en -netwerken, de behoefte van ondernemers goed. Zijn persoonlijke kwaliteit tot luisteren en doorvragen maakt dat hij snel tot de kern kan komen. Zijn aanstelling als bestuurder zie ik dan ook met vertrouwen tegemoet."

Nieuws

Meer nieuws over