IJsselvliet Strategie en Realisatie organiseert open huis

12 november 2015 Consultancy.nl

Na de eerdere verhuizing van IJsselvliet Strategie en Realisatie binnen Zwolle naar een nieuw pand, organiseert het bureau op 18 november voor klanten en relaties een open huis. Bovendien zullen – in het kader van de feestelijke gebeurtenis – de dag ervoor en erna twee lezingen van inspirerende sprekers worden gegeven, die respectievelijk zullen ingaan op ‘Innovatiekracht binnen het MKB’ en op de ‘trends en ontwikkelingen’ op ondernemersgebied.

Adviesbureau IJsselvliet Strategie en Realisatie is onlangs – als gevolg van groei en ambities voor de komende jaren – verhuisd naar een nieuw historisch pand in Zwolle. Met de verhuizing werd de oude naam van het bureau IJsselvliet Organisatieadviseurs ook meteen vervangen door de huidige naam: IJsselvliet Strategie en Realisatie. Daarmee wil het adviesbureau, dat zo’n twintig adviseurs telt, benadrukken waar de dienstverlening zich anno 2015 op richt: “Organisaties ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van de winnende strategie om zo hun doelen te realiseren en daardoor de continuïteit te waarborgen”, legde Hidde van der Wal, een van de medeoprichters en partner bij het bureau, eerder al uit.

IJsselvliet Strategie en Realisatie open huis

Nu de verhuizing inmiddels achter de rug is en alles is verbouwd en ingericht, organiseert IJsselvliet in november voor klanten en relaties gedurende drie dagen (17-19 november) enkele feestelijke evenementen. Een van de hoogtepunten is het open huis dat op 18 november zal worden gehouden. Geïnteresseerden (klanten/relaties) kunnen dan het nieuwe kantoor van IJsselvliet komen bewonderen.

Maar er wordt meer georganiseerd. Een dag eerder (17 november) wordt een lezing verzorgd door prof. dr. Dries Faems* met als thema ‘Innovatiekracht in het MKB’. En op 19 november wordt een ‘wake up call’ sessie verzorgd door Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen, die samen trendwatching organisatie Fountainheads hebben opgericht. Zij leren ondernemers om anders naar de toekomst te kijken en bieden hen een samenvatting van de uiteenlopende trends en ontwikkelingen, die “als brandstof kunnen dienen voor nieuwe ondernemers-energie.”

Prof dr. Dries Faems, Henk Bouman en Wim van Rooijen, Hidde van der Wal

Elk van de drie bijeenkomsten vindt plaats van 15.30 tot 18.30 in het nieuwe kantoor in Zwolle** en deelname is gratis. Voor beide lezingen geldt dat er dertig plaatsen beschikbaar zijn. Aanmelden voor de evenementen kan hier.

* Prof. dr. Dries Faems is hoogleraar innovatie en organisatie aan de faculteit economie en bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). In 2006 is hij aan de katholieke universiteit Leuven gepromoveerd op onderzoek naar het managen van samenwerking gericht op innovatie.

** IJsselvliet Strategie en Realisatie is verhuisd naar een historisch pand uit 1874 aan de Burgemeester van Roijensingel 13 in Zwolle.

Nieuws

Meer nieuws over