KPMG Advisory versterkt leiderschap met 12 Directors

12 oktober 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accounting en adviesorganisatie KPMG heeft per 1 oktober 39 nieuwe Partners en Directors benoemd. Met deze benoemingen verzekert KPMG zich van het leiderschap en commitment dat nodig is voor de succesvolle implementatie van het business plan”, aldus KPMG in een verklaring. Specifieker gekeken naar de Advisory praktijk zijn naast tien nieuwe partners ook twaalf nieuwe Directors benoemd.

Met circa 3.000 partners, professionals en ondersteunende staf actief verspreid over twaalf kantoren door het land behoort KPMG tot de grootste accountancy en adviesorganisaties van Nederland. Per 1 oktober versterkt KPMG zijn leiderschap met de benoeming van 39 nieuwe Partners en Directors, die deel uitmaken van de strategische doelstellingen en businessplan van het kantoor. Dat plan – met een onderliggend investeringsprogramma van €54 miljoen, richt zich de komende drie jaar op drie prioriteiten: verdere groei van met name Advisory*, voortgaande proces- en efficiencyverbetering gericht op hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening en aanpassing van de organisatie. 

Jan-Hommen - KPMG

Jan Hommen, bestuursvoorzitter KPMG zegt over de aanstellingen: “Met deze 39 benoemingen versterken we het leiderschap van KPMG en brengen we nieuw elan en energie om het business plan van een succesvolle implementatie te verzekeren. Vanuit de Raad van Bestuur zijn we blij met het commitment dat deze groep in de benoemingsprocedure aan de dag heeft gelegd. De prioriteit ligt nu bij de realisatie van het business plan. De resultaten die we sinds mei boeken laten zien dat we de goede kant op gaan. Dat sterkt ons vertrouwen in de ambitie die we hebben: om in 2017 weer de norm in de sector te zijn.”

Van de 39 benoemde Partners en Directors zijn er 22 werkzaam binnen de Advisory praktijk: 10 partners en 12 Directors. Een overzicht van de Directors:

- Michiel van der Kleij, Director KPMG Transaction Services
- Frank Mulders, Director KPMG Corporate Finance
- Christopher Holden, Director KPMG Transactions & Restructuring
- Lennart Cattel, Director KPMG Advisory
- Jerwin Tholen, Director KPMG Sustainability
- Patrick van Hardevelt, Director KPMG Risk Consulting

KPMG Director team

- Chris Hoffman, Director KPMG Advisory
- Dennis van Ham, Director KPMG Risk Consulting
- Jort Meijer, Director KPMG Supply Chain Management
- Sander Klous, Director KPMG Big Data Analytics
- Lennart de Vries, Director KPMG Advisory
- Colin Hanekamp, Director KPMG Crimsonwing

* De Advisory tak van KPMG, bestaat uit drie service gebieden: Management Consulting, Risk Consulting en Transactions & Restructuring.