26 nieuwe partners voor KPMG, waarvan 10 in Advisory

05 oktober 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accounting en adviesorganisatie KPMG heeft per 1 oktober 26 nieuwe partners benoemd, waarvan er 10 als equity partner toetreden tot de maatschap. Van de nieuwe aanwas partners zijn er tien werkzaam in de Advisory business unit.

Met circa 3.000 partners, professionals en ondersteunende staf actief verspreid over twaalf kantoren door het land behoort KPMG tot de grootste accountancy en adviesorganisaties van Nederland. Per 1 oktober heeft de zakelijke dienstverlener zijn maatschap uitgebreid met 26 nieuw partners. Tien partners zijn toegelaten als equity partner, terwijl de overige nieuwe vennoten als non-equity partner zijn aangesteld.

Met deze benoemingen komt het totaal aantal partners van KPMG uit op 236, waarvan 60% equity partner is. Meer dan een derde van de nieuwe KPMG partners is werkzaam binnen de Advisory tak, bestaande uit drie service gebieden: Management Consulting, Risk Consulting en Transactions & Restructuring. Een overzicht van de nieuwe partners (naam, focusgebied):

Equity Partners:
- Ruben Mikkers, Partner KPMG Transaction Services
- Erik Rood, Partner KPMG Corporate Finance
- Bernd Hendriksen, Partner KPMG Sustainability
- Bart van Loon, Partner KPMG Governance Risk & Compliance
- Karina Kuperus, Partner KPMG Plexus
- Waseem Alkhateeb, Partner Shared Services & Outsourcing Advisory

KPMG partnerteam

Non-Equity Partners
- Koos Wolters, Partner KPMG Advisory
- David Ikkersheim, Partner KPMG Plexus
- Joost Groosman, Partner KPMG Advisory
- Alexander Raaijmakers, Partner KPMG Shared Services 

Consulting
Wereldwijd is KPMG Advisory goed voor een omzet van $9,1 miljard, inmiddels 37% van de totale omzet – ter vergelijking, in 2006 vertegenwoordigde de consultancypraktijk nog 30% van de inkomsten. In lijn met de wereldwijde strategie van KPMG is ook in ons land verdere groei van de Advisory business een van de belangrijkste strategische prioriteiten van de onderneming.