Bob Seemann Algemeen Directeur van Countus Groep

09 oktober 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Countus Groep, een middelgrote accountants- en adviesorganisatie met 20 kantoren door het land, heeft Bob Seemann benoemd tot Algemeen Directeur.

Met circa 630 professionals is Countus Groep een van de grotere accountancy- en adviesbureaus van ons land. Het bedrijf – opgericht in 1924 als een coöperatie van boeren en tuinders – telt 20 vestigingen in Nederland en richt zich op ondernemers in Noord-, Oost- en Midden-Nederland, waarbij de focus ligt op de agro- en agri-sector, het MKB en de zorg. Het hoofdkantoor van Countus is gevestigd in Zwolle.

Met terugwerkende kracht heeft Countus Groep per 1 augustus 2015 Bob Seemann benoemd tot Algemeen (en enig statutair) Directeur. Seemann was al sinds medio oktober vorig jaar verbonden aan het bedrijf als interim directievoorzitter. Daarvoor werkte Seemann onder meer voor NIBE-SVV als Algemeen Directeur en Getronics PinkRoccade, waar hij leiding gaf aan de Divisie Data Centers & Hosting Services. Hij begon zijn loopbaan in de accountancybranche, waar hij bijna tien jaar ervaring opdeed bij Deloitte en VB Accountants.

Bob Seemann, Peter van de Streek, Casper Swaan, Countus Groep

Met de aanstelling van Seemann is de directie van Countus Groep weer compleet. Overige bestuursleden zijn Peter van de Streek (professioneel directeur) en Casper Swaan (directeur bedrijfsmanagement; voormalig partner bij Deloitte en KPMG). Beiden zijn al jaren werkzaam in verschillende directiefuncties binnen de organisatie.