BearingPoint sluit partnership met Duitse BPM&O

11 september 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BearingPoint heeft een alliantie gesloten met Duits management consultancybureau BPM&O. De twee bureaus bundelen hun krachten om betere Business Process Management consultancydiensten te kunnen leveren aan hun klanten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

BPM&O werd in 2009 opgericht in Keulen, Duitsland. Het management consultancybureau specialiseert zich in de ontwikkeling van toekomstbestendig procesgericht management voor bedrijven. Om dit te bereiken biedt het bureau een verzameling van trainingen, cursussen en seminars aan op het gebied van procesmanagement, procesoptimalisatie, organisatieontwikkeling, verandermanagement en procesgericht corporate management.

Om hun diensten op het gebied van Business Process Management (BPM) een impuls te geven hebben management en technologie consultancybureau BearingPoint en BPM&O besloten om een partnership aan te gaan. De alliantie brengt hun complementaire procesmanagement dienstverlening samen, waardoor zij in staat zijn om bedrijven in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland beter te ondersteunen bij het verbeteren van hun wendbaarheid en aanpassingsvermogen aan externe invloeden.

BearingPoint sluit partnership met Duitse BPM&O

“BPM&O complementeert BearingPoint als specialist op het gebied van procesmanagement in een groeiend afzetgebied, en is daarom de ideale strategische partner voor ons. Deze samenwerking maakt, op basis van BearingPoint’s portfolio van management en technologie consultancydiensten, een verbreding van het adviesaanbod mogelijk op het gebied van business process management. Hierdoor sluit het aanbod nog beter aan op de huidige behoeftes van klanten”, legt Matthias Höhne, Partner bij BearingPoint, uit.

Uwe Feddern, CEO van BPM&O, voegt toe: “Door de footprint en invloedrijkheid van een leidend management consultancybureau als BearingPoint kunnen we onze bewezen concepten en diensten voor procesgericht corporate management aan een nog bredere markt aanbieden. BearingPoint vormt een aanzienlijke aanvulling op onze consultancydiensten, in het bijzonder tijdens het begeleiden van onze klanten bij digitale transformaties.”