Petra Brand en Stefan Peij benoemd tot partner bij EY

07 september 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

EY heeft per 1 september 2015 Petra Brand en Stefan Peij benoemd tot partner. Brand gaat zich bij het Big Four kantoor richten op Financial Accounting, terwijl Peij zich zal focussen op Governance Services.

Petra Brand is twintig jaar werkzaam geweest in zowel de nationale praktijk als de internationale Corporate Audit-praktijk en is de laatste jaren werkzaam geweest als management consultant gericht op IFRS/accountancy-adviesdiensten en als CFO. Naast haar werkzaamheden voor EY is Brand als docent externe verslaggeving verbonden aan de postdoctorale opleiding tot Register Accountant van de Vrije Universiteit en 'International Executive Master of Auditing’ (IEMA).

Stefan Peij is bedrijfskundige (RUG) en gedragswetenschapper (promotie, UvA). Hij werkt sinds vijftien jaar als boardroom adviseur en is (co-)auteur van vele artikelen en enkele boeken, zoals het Handboek Corporate Governance. Tien jaar geleden zette hij de Governance University op.

Petra Brand en Stefan Peij - EY

Zowel Brand als Peij zijn begin deze maand benoemd tot partner binnen de Financial Accounting Advisory Services praktijk. Laatstgenoemde gaat zich bezighouden met het versterken van de Governance Services-praktijk, Brand gaat het cluster Financial Accounting Excellence verder uitbouwen. De komst van de twee partners sluit volgens EY bij aan haar strategie om zich de komende jaren steeds nadrukkelijker te profileren als expert op het gebied van financial accounting, accounting processes, corporate governance en board processen, corporate treasury en data analytics. “Met het aantrekken van de beide experts verwacht EY in de toekomst nog beter te kunnen aansluiten bij vragen uit de markt, op het terrein van zowel Financial Accounting als Corporate Governance,” aldus het accountancy- en advieskantoor in een persbericht.