ORTEC Consulting branchewinnaar bij De Succesfactor

13 augustus 2015 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

De Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award heeft ORTEC Consulting Group uitgeroepen tot branchewinnaar van de IT Procesoptimalisatiebranche. De analytics-specialist werd door de onafhankelijke vakjury vooral geprezen voor de “uitstekende reputatie en marktpositie” van het bedrijf. Begin 2016 wordt in het RTL7 programma ‘De Succesfactor’ bekendgemaakt wie van de genomineerden naar huis gaat met de Finale Award en de hoofdprijs van €100.000.

Wekelijks zendt RTL7 het programma ‘De Succesfactor’ uit. Het TV-programma is gelinkt aan de Nationale Business Succes Award, een jaarlijkse ondernemersprijs voor de beste bedrijven van Nederland uit diverse branches. Iedere week wordt in de uitzending gesproken met een van de branchewinnaars over het succes van hun onderneming in de specifieke branche waarin zij actief zijn. De branchewinnaars strijden vervolgens onderling voor de Nationale Business Succes Finale Award, die gepaard gaat met een hoofdprijs van €100.000.

Nationale Business Succes Award

ORTEC branchewinnaar

In de categorie IT Procesoptimalisatiebranche is in de editie van 2015 ORTEC Consulting Group verkozen tot branchewinnaar. Het adviesbureau bestaat sinds 1981 en heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, waarbij het zich onder andere richt op ‘hot topics’ als Big Data en analytics. Het hoofdkantoor van ORTEC is gevestigd in Zoetermeer en wereldwijd heeft het kantoor vestigingen in zo’n 15 landen, die plaats bieden aan zo’n 750 werknemers. Onlangs werd in de aflevering van ‘De Succesfactor’ aandacht besteed aan de dienstverlener.

Over de redenen voor het verkiezen van ORTEC tot branchewinnaar laat de Nominatiecommissie weten dat zij het bureau zien als een “vooruitstrevende onderneming met grote potentie voor toekomstige successen in zowel binnen- als buitenland”. Het valt de commissie op wat voor een “uitstekende reputatie” de analytics-specialist in de markt heeft en hoe “hoog de klanttevredenheidsniveaus zijn” bij ORTEC. “Door met zijn vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen in een markt die continue in beweging is, weet ORTEC zijn concurrenten vaak een slag voor te zijn,” verklaart ORTEC zelf hun succes.

Finale Award

Begin 2016 wordt tijdens een speciale gala-avond bekendgemaakt wie van de branchewinnaars de Finale Award in de wacht sleept voor ‘succesvolste’ onderneming van Nederland. Daarnaast worden nog 19 subawards uitgereikt op thema’s als innovatie, beste werkgever en snelste groeier. Met de awards wil het Nationale Business Succes Award Instituut crossmediale aandacht geven aan actuele innovaties en kennis over succesfactoren voor ondernemingen, om zo bij te dragen aan het succes, de merkbekendheid en trots van de genomineerde ondernemingen.

In 2014 waren meerdere adviesbureaus genomineerd voor de jaarlijkse ondernemersprijs. In de categorie ‘Organisatie ontwikkelingsbranche’ sleepte Bakkenist de branchewinst in de wacht. De Finale Award ging in de vorige editie naar FreshLightAgri, een producent van innovatieve ionisatiesystemen om de luchtkwaliteit in stallen, en daarmee het welzijn van de dieren daarin, te verbeteren.