Adviesbureau Yellowtail sponsor van Finance Run 2015

14 augustus 2015 Consultancy.nl

In september van dit jaar vindt de tweede editie van de Finance Run plaats, een sportief en informeel netwerkevenement voor professionals uit de financiële dienstverlening. Implementatiebureau Yellowtail heeft zich in 2015 opnieuw als sponsor verbonden aan het sportieve evenement. Ook vanuit het label DIY Hypotheken, waarbij Yellowtail betrokken is, wordt de Finance Run van sponsoring voorzien.

Finance Run
Op 4 september 2015 nemen professionals van banken, verzekeraars, pensioenfondsen, en accountants- en advieskantoren het opnieuw tegen elkaar tijdens de 2015 editie van de jaarlijkse Finance Run. Het betreft een hardloopwedstrijd in het Amsterdamse Bos met na afloop een netwerkgedeelte met hapjes en drankjes. Deelnemers, voornamelijk professionals binnen de financiële en bankensector, kunnen kiezen uit de afstanden 5 en 10 kilometer, waarbij de 10 kilometer bestaat uit twee keer het zogenaamde ‘Rondje Bosbaan’ van 5 kilometer lang.

Finance Run

Er wordt gestreden in 6 klassementen: vrouwen 5km en 10km, mannen 5km en 10km, en bedrijventeams 5km en 10km. Voor de bedrijventeams vindt na de hardloopwedstrijd een prijsuitreiking plaats voor het winnende team. De opbrengsten van het evenement gaan naar Stichting LEF, die financieel bewustzijn stimuleert bij jongeren. De organisatie van het sportevenement ligt in handen van Free Style Events.

Yellowtail sponsort
Net als bij de succesvolle eerste editie van de Finance Run, is ook dit jaar Yellowtail Consulting onder de sponsoren te vinden. Het hoofdzakelijk IT-implementatiebureau uit Hilversum is zelf ook actief betrokken bij organisator Stichting LEF, en doet ook zelf mee aan de wedstrijd met een team lopers. Yellowtail daagt zijn klanten en andere geïnteresseerden uit om het op te nemen tegen zijn ‘snelheidsduivels’. Inschrijven voor het evenement kan op de site van de Finance Run.

Team Yellowtail

DIY Hypotheken
Yellowtail sponsort de Finance Run niet alleen vanuit zijn eigen naam, maar ook via het label DIY Hypotheken. DIY Hypotheken is een samenwerkingsverband van verschillende partijen die zich inzetten om de hypotheekdienstverlening laagdrempeliger en begrijpelijker te maken voor consumenten.

Nieuws

Meer nieuws over