Paul Brouwer versterkt consultancybureau Quooste

02 juli 2015 Consultancy.nl

Paul Brouwer heeft recentelijk de gelederen van consultancybureau Quooste versterkt als Senior Consultant. Paul maakt de overstap van ProRail, waar hij zo’n tien jaar werkzaam was op het gebied van contracteren en specificeren. Bij Quooste zal hij zich voornamelijk bezighouden op het snijvlak van contractmanagement en systems engineering.

Paul Brouwer behaalde een master in Systems Engineering, Policy Analysis & Management aan de TU Delft. Na zijn studie begon hij bij consultancybureau Callanish als Junior Consultant. Na drie jaar kwam hij in 2005 bij ProRail, waar hij uiteindelijk zo’n tien jaar zou blijven. Paul was als Senior Tender Manager verantwoordelijk voor het ontwikkelen van inkoopstrategieën en leiden van Europese aanbestedingstrajecten voor infrastructurele projecten, veelal gericht op het bouwsegment en de inzet van ingenieursbureaus. De laatste jaren was hij als afdelingsmanager verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid op het snijvlak van specificeren en contracteren. Daarbij gaf hij leiding aan zo’n 30 professionals actief op het gebied van stations-, civiele en spoorprojecten.

Paul Brouwer - Quooste

Quooste
Eind mei besloot Paul om een nieuwe uitdaging aan te gaan en sloot hij zich aan bij Quooste, een consultancybureau gericht op project- en interimmanagement, inkoopmanagement en aanbesteding van grote contracten. Sectoren waarop Quooste zich richt zijn onder meer infrastructuur, energie, water en vervoer. In zijn nieuwe rol als Senior Consultant zal Paul zich voornamelijk bezighouden met contractmanagement en systems engineering. Daarbij wordt hij verantwoordelijk voor de verbreding van de activiteiten van het bureau op deze gebieden. 

Eerder dit jaar, in mei, startte ook Martin van der Horst bij Quooste. Van der Horst werkt onder meer aan de voorbereiding, aanbesteding en uitvoering van diverse grote investeringsprojecten in de infrastructuur- en energiemarkt.

Nieuws

Meer nieuws over