Martin van der Horst versterkt adviesbureau Quooste

08 mei 2015 Consultancy.nl

Martin van der Horst heeft het team van adviesbureau Quooste versterkt. Van der Horst is afkomstig van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde, waar hij de afgelopen zes jaar als senior adviseur werkte. Bij Quooste werkt Van der Horst onder meer aan de voorbereiding, aanbesteding en uitvoering van diverse grote investeringsprojecten in de infrastructuur- en energiemarkt.

Martin van der Horst behaalde zijn Bachelor civiele techniek (Hogeschool Rotterdam) en rondde vervolgens een Master technische bedrijfskunde (Technische Universiteit Eindhoven) af. Hij startte zijn loopbaan al tijdens zijn studie in Eindhoven bij ingenieursbureau DHV (tegenwoordig Royal HaskoningDHV), waar hij zo’n drieënhalf jaar als consultant werkzaam was. De afgelopen zesenhalf jaar was Van der Horst als senior consultant werkzaam bij Twynstra Gudde binnen de adviespraktijk ‘Contracteren en Risicomanagement’. Naast kort cyclische adviesopdrachten zoals het opstellen van contracteringstrategieën en make or buy analyses werkte hij voornamelijk aan grote projecten in de voorbereiding-, transactie- of realisatiefase. Zo was hij onder meer betrokken bij publieke projecten als de Randweg Eindhoven, Maasvlakte-Vaanplein, de Zuidelijke Ringweg Groningen en Zuidasdok en werkte hij voor (semi)private opdrachtgevers aan luchthaven- en energie-infrastructuur.   

Martin van der Horst, Quooste

Quooste
Begin deze maand koos Van der Horst om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Per 1 mei is hij als senior adviseur in dienst getreden bij Quooste, een adviesbureau gespecialiseerd in project- en interimmanagement, inkoopmanagement en aanbesteding van grote contracten. Quooste richt zich hierbij primair op de sectoren infrastructuur, energie, water en vervoer. Het adviesbureau heeft ervaring in publieke en private projectontwikkeling en specialismen zijn het ontwerpen en leiden van commerciële processen zoals tendering, dealmaking, inkoop- en contractmanagement. Van der Horst zal in zijn nieuwe rol als senior adviseur aan soortgelijke projecten blijven werken in de infra- en energiesector. Naast de acquisitie en uitvoering van opdrachten zal hij samen met het team van Quooste trekken aan de verdere groei en ontwikkeling van het bureau. 

"Met de komst van Martin naar Quooste versterken we ons bureau met een ervaren adviseur. Naast de uitstekende kennis en ervaring past met name zijn werkwijze goed bij de manier waarop wij acteren in projecten en organisaties. We zijn ervan overtuigd dat Martin een waardevolle bijdrage levert aan het succes van Quooste, aldus oprichter Rene Buvelot over zijn komst.

Nieuws

Meer nieuws over