Redmore start Tech label en koopt Triple S unlimited

16 juni 2015 Consultancy.nl

De Redmore Group, een detacherings- en consultancybureau in de financiële sector, heeft een nieuw label toegevoegd aan zijn portefeuille: Redmore Technology. Het nieuwe label gaat softwareapplicaties ontwikkelen, implementeren en beheren voor zijn klanten in de financiële dienstverlening. Ter versterking van de nieuwe venture is Triple S unlimited overgenomen.

Eind vorig jaar besloten detacheerder Talent&Pro en risk consultant Triple A om Redmore Group te lanceren. Met de joint venture bieden de partners onder meer sourcing, consulting en technology ondersteuning en oplossingen aan organisaties in de financiële sector.

RedmoreGroup - Value in People

Redmore Technology
Om banken, verzekeraars en overige financiële instellingen beter van dienst te kunnen zijn, heeft Redmore Group besloten om een nieuwe business unit te lanceren, die zich puur richt op technologievraagstukken. Het is inmiddels een bekend fenomeen – in vrijwel ieder zakelijk of financieel segment, worden IT en technologie steeds onmisbaardere schakels van de dienstverlening. Zo wordt digitalisering de nieuwe norm in de dienstverlening richting klanten, wordt technologie gebruikt om de kwaliteit van de bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen en is het overgrote deel van innovaties afhankelijk van ICT.

Met de lancering van Redmore Technology verwacht Rob Kluyt, CEO van de Redmore Group, beter in te kunnen spelen op de toenemende vraag vanuit de markt. “Met de oprichting van Redmore Technology kunnen we integrale technologie-oplossingen aanbieden aan nieuwe en bestaande klanten. We hebben de ambitie om betrouwbare web-based applicaties te ontwikkelen voor de financiële wereld. Het is overduidelijk dat technologie een van de belangrijkste motors is van de verdere ontwikkelingen in de sector. Met de Redmore Group kiezen we er nadrukkelijk voor om hierin te investeren.”

Triple S Unlimited

Overname Triple S unlimited
Om Redmore Technology een vliegende start te geven, is het label versterkt met de overname van IT-consultancypartner Triple S unlimited. Het adviesbedrijf levert al 10 jaar lang oplossingen om contractadministraties van financiële dienstverleners volgens eigen zeggen goedkoper en gecontroleerd te beheren. Kluyt: “De state-of-the-art softwareoplossingen van Triple S unlimited sluiten precies aan bij wat we met Redmore Technology willen bereiken. Met de overname van deze partij maken we een vliegende start in de technologymarkt.”

Redmore Technology wordt geleid door Peter van den Berg – voormalig directeur van SDB Groep en daarvoor jarenlang werkzaam bij ICT-dienstverlener Unit4 – en zal opereren vanuit het kantoor van Triple S unlimited in Nijkerk.

Nieuws

Meer nieuws over