Conclusion Communication breidt uit met 5 adviseurs

04 mei 2015 Consultancy.nl

Conclusion Communication heeft zijn team de afgelopen periode met vijf nieuwe adviseurs uitgebreid. Pamela Jansen en Mieke den Bakker starten als junior communicatieconsultants, Monique Kerssens is als medior adviseur omgevingscommunicatie aan de slag gegaan en Willem de Grave en Valenard Gerards zijn gestart als trainees.

Met zo’n 1.800 professionals behoort Conclusion tot een van de grotere zakelijke dienstverleners van ons land. Het bureau bestaat uit meer dan 20 werkmaatschappijen, waaronder Conclusion Communication, een praktijk dat zich specialiseert in omgevingscommunicatie en projectcommunicatie. Om te voldoen aan de groeiende vraag naar zijn dienstverlening heeft Conclusion Communication de afgelopen week vijf nieuwe adviseurs aangetrokken, een overzicht:

Pamela Jansen - Mieke den Bakker - Monique Kerssens - Willem de Grave - Valenard Gerards

Pamela Jansen verzorgde voor Univé Stad en Land de marketingcommunicatie voor de particuliere en zakelijke markt. Voor Conclusion Communication is zij aan de slag gegaan als contentbeheerder. Hierin kan zij haar kennis van de diverse online en offline kanalen inzetten. Daarnaast verdiept zij zich in omgevings- en projectcommunicatie.

Mieke den Bakker heeft twee jaar als  communicatieadviseur bij Rijkswaterstaat gewerkt voor verschillende infrastructurele projecten. Zij heeft een achtergrond in ruimtelijke ordening en is daarom thuis in de communicatie voor omgevingsprojecten. Den Bakker versterkt het team met haar expertise in omgevingscommunicatie.

Monique Kerssens heeft bij de provincie Noord-Holland als adviseur gewerkt aan ruimtelijke ordening en leefbaarheid rondom Schiphol. Voor Conclusion Communication is ze aan de slag gegaan bij Rijkwaterstaat. Daar zet zij haar kennis van omgevingscommunicatie en het politiek-bestuurlijke speelveld in voor de projecten A4 Burgerveen-Leiden en A4 Delft-Schiedam.

Conclusion Communication

Willem de Grave heeft Politicologie gestudeerd aan de UvA en heeft stage gelopen in de Tweede Kamer en op het fractiebureau van een politieke partij. Als trainee wil hij zich verder ontwikkelen in de communicatieve kant die binnen zijn politiek- maatschappelijke en bestuurlijke belangstelling ligt. Gedurende zijn traineeship wordt hij opgeleid tot junior communicatieadviseur.

Valenard Gerards is gevormd binnen de academische wereld van communicatie- en informatiewetenschappen. Na twee langdurige stage-ervaringen bij marketing-adviesbureaus gaat hij nu aan de slag als trainee. Ook Gerards wordt opgeleid tot junior communicatieadviseur.

Met de nieuwe aanwinsten telt Conclusion Communication vijfenvijftig medewerkers. Onlangs schreef Consultancy.nl al over de snelle groei die het bureau doormaakt – ongeveer een jaar geleden werkten er nog 25 professionals bij de communicatiespecialist.

Nieuws

Meer nieuws over