Marktlink en Aeternus op Nationale Overname Dag

15 april 2015 Consultancy.nl 3 min. leestijd

Morgen, op 16 april, vindt de Nationale Overname Dag 2015 plaats, een evenement waar ondernemers, investeerders en adviseurs bijeenkomen om de laatste ontwikkelingen binnen de M&A markt door te nemen, van elkaar te leren en met elkaar te netwerken. Fusie- en overnamespecialist Marktlink Fusies & Overnames heeft zich als partner verbonden aan het evenement en verzorgt de workhop ‘Een deal onder alle marktomstandigheden’. Ook corporate finance kantoor Aeternus zal een workshop geven met als titel ‘Hoe wordt uw bedrijf meer waard’?

Nationale Overname Dag 2015
Brookz, een van de grootste en meest gebruikte overnameplatformen van Nederland, organiseert komende maand de Nationale Overname Dag 2015. In Kasteel de Vanenburg in Putten komen op 16 april a.s. honderden M&A experts en overige vertegenwoordigers uit de sector (investeerders, financiers, adviseurs e.d.) bij elkaar om gezamenlijk kennis uit te wisselen, nieuwe inzichten te vergaren en te netwerken. Verder worden diverse M&A gerelateerde workshops verzorgd door gerenommeerde sprekers en ervaringsdeskundigen.

Nationale Overname Dag

Marktlink Fusies & Overnames
Daaronder ook Marktlink, een fusie- en overnamespecialist gevestigd in Amsterdam, Den Bosch, Deventer en Gouda. Het bureau is aanwezig tijdens de Nationale Overname Dag en heeft zich als partner verbonden aan het evenement. Ferry Nahon en Joram Kolf, respectievelijk partner en senior consultant bij Marktlink, zullen tevens een workshop verzorgen tijdens de dag. De titel van de workshop luidt: ‘Een deal onder alle marktomstandigheden’, waarin de twee M&A experts ingaan op de veranderende en complexer geworden markt en (het belang van) verschillende financieringsvormen. Ter verduidelijking behandelen zij een praktijkcase van MBI Dental International. Samen met Paul Tijs, CEO van fabrikant van tandheelkundige behandelapparatuur, gaan ze in op de (on)mogelijkheden in de huidige markt.

Ferry Nahon, partner bij Marktlink, studeerde Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij ging na zijn afstuderen als management trainee aan de slag bij ABN AMRO en was daar achtereenvolgens accountmanager, adviseur complexe- en overnamefinancieringen en directeur Zaken. In 2000 trad hij toe als partner bij Marktlink. Joram Kolf, senior consultant bij Martklink studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en trad begin 2011 in dienst bij Marktlink na een dienstverband bij IMK waarbij hij advies gaf aan ondernemingen in zwaar weer met verzoek tot noodfinanciering. Binnen Marktlink is Kolf inmiddels actief geweest bij tientallen transacties. Naast Marktlink is hij betrokken bij diverse organisaties met een ondernemende inslag waaronder VNO-NCW.

Ferry Nahon en Joram Kolf - Marktlink

Aeternus
Tenslotte levert ook corporate finance kantoor Aeternus een inhoudelijke bijdrage aan de Nationale Overname Dag. Jaques Jetten, oprichter en partner van het in Venlo en Eindhoven gevestigde bureau, verzorgt de workshop ‘Hoe wordt uw bedrijf meer waard?’ waarin hij ingaat op de belangrijkste factoren (valuedrivers) die de waarde van een bedrijf bepalen. Daarnaast zal hij aan de hand van een praktijkcase en de meest gehanteerde waarderingsmethoden concreet een waarderingsindicatie worden gemaakt. Jetten was – voordat hij eind 2005 Aeternus startte – werkzaam in managementfuncties in de bancaire sector en als financieel directeur bij een groot productiebedrijf in de metaalsector.

Jacques Jetten - Aeternus