Top 100 IT Services & Outsourcing bureaus in Benelux

14 april 2015 Consultancy.nl

Minoc Media Services, een in de Benelux gevestigde uitgever met een focus op IT en technologie, heeft de 2015 finalisten van zijn jaarlijkse Smart Business Awards bekendgemaakt. Meer dan 100 bureaus die IT-advies en diensten aanbieden in de regio zijn genomineerd verdeeld over acht categorieën, waaronder meer dan 20 IT consultancybureaus.

Met een scala aan online en offline IT-titels in de Benelux evenals daarbuiten – zoals ZDNet, PC Magazine en Smart Business Strategies – is Minoc Media Services een van de grotere uitgevers op het Europese vasteland die exclusief focust op de IT-industrie. Elk jaar organiseert het platform de ‘Smart Business Awards’, een competitie die excellente klantenservice in de ICT-sector erkent en beloont. Gebaseerd op marktonderzoek en de inzichten van een onafhankelijke jury worden IT-bureaus in belangrijke marktsegmenten genomineerd voor de finale.

Software---Hardware---Services-&-Outsourcing---Security---Telecom-&-Communication-15281

In het ‘Services & Outsourcing’ segment differentiëren de organisators tussen acht categorieën: Cloud & Mobile innovator | Applications | Workplace | Integration & Infrastructure | Datacenter | Hosting & domain | Staffing en Outsourcing & Services. In totaal zijn meer dan 100 IT-dienstverleners genomineerd, waaronder grote namen zoals Apple, IBM en Google, en IT consultancybureaus zoals Accenture, Atos, CGI, Capgemini, Ordina and Tata Consultancy Services. Een overzicht van de finalisten per categorie: 

Cloud & Mobile innovator
Cloud & Mobile innovator

Applications
Applications

Workplace
Workplace

Integration & Infrastructure
Integration & Infrastructure

Datacenter
Datacenter

Hosting & domain
Hosting & domain

Staffing
Staffing

Outsourcing & Services
Outsourcing & Services

In de komende maanden zal de jury de genomineerde finalisten beoordelen. Naast de stem van de jury kunnen lezers van ZDNet.be en Smartbiz.be stemmen op hun favoriete IT dienstverleners. Op basis van de gecombineerde stemmingen worden een eerste en een tweede plek vergeven voor elk van de acht categorieën. 

Nieuws

Meer nieuws over