Luuk Verburgh in dienst bij adviesbureau Ruysdael

08 april 2015 Consultancy.nl

Luuk Verburgh is als senior adviseur in dienst getreden bij organisatieadviesbureau Ruysdael. Verburgh is afkomstig van branchegenoot WagenaarHoes, waar hij zich name richtte op adviesvraagstukken in de financiële sector.

Na het afronden van zijn studie werkte Luuk Verburgh de eerste jaren van zijn loopbaan voor accountants- en advieskantoor De Tombe & Melse en Center Parcs. In 1986 trad hij in dienst bij betalingsverwerker Interpay (tegenwoordig Equens) – waar hij ruim 10 jaar werkzaam bleef. Vervolgns werkte Verburgh circa drie jaar bij ING, waarna hij de overstap maakte naar de adviesbranche en aan de slag ging als organisatieadviseur voor Berenschot.

Bij Berenschot werkte Verburgh vooral voor instellingen in de financiële sector, waaronder Bouwfonds, ABNAMRO, Fortis, ING en Nationale Nederlanden. Gedurende zijn 13 jaar bij het bureau groeide hij uit tot hoofd van de Financial Services praktijk, verantwoordelijk voor de dienstverlening aan banken, verzekeraars en overige financials. In september 2013 trad Verburgh in dienst bij WagenaarHoes, waar hij onderdeel vormde van het (senior) partnerteam.

Luuk Verburgh - Ruysdael

Per 1 april heeft Verburgh gekozen voor een nieuw avontuur, en is hij in dienst getreden bij Ruysdael, een adviesbureau uit Maarn. In zijn nieuwe functie zal hij betrokken zijn bij organisatie-inrichting en verandermanagement vraagstukken, ook zal Verburgh bestuurders, Human Resource managers en ondernemingsraden ondersteunen op het gebied van arbeidsverhoudingen en medezeggenschap. “Luuk is een ervaren senior organisatieadviseur in verschillende sectoren. Verder heeft Luuk ruime ervaring als programma/project manager van met name grote complexe projecten met langere looptijden”, aldus Ruysdael over zijn nieuwste aanwinst.

Luuk Verburgh publiceert regelmatig artikelen over onderzoek naar (strategische) vraagstukken en verandermanagement. Hij is lid van de Ooa (Orde van organisatiekundigen en -adviseurs) en Certified Management Consultant (CMC).

Nieuws

Meer nieuws over